Sanatate

#celulita laser #grasimi laser #lipolaser

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Noutati de toamna in industria beauty. Ce beneficii are lipolaserul

Cu siguranta am auzit in ultimii ani vorbindu-se frecvent de terapiile cu laser. Fie ca acestea se refera la epilare definitiva, curatare dentara sau vindecarea anumitor afectiuni medicale. Iata ca laserul face minuni in domeniul esteticii, atat in tratarea problemelor dermatologice, cat si a surplusului de grasime.

Este recomandat in mod special in tratarea celulitei! Ce se intampla, de fapt? Aceasta procedura implica directionarea unor unde laser asupra zonelor afectate de celulita, pentru a incalzi celulele adipoase pana in momentul in care acestea se dezlipesc de tesuturile conectoare.

Ce inseamna de fapt LASER-ul?

Denumirea este o prescurtare: Laserul - light amplification by stimulated emission of radiation (amplificare a luminii prin stimularea emisiunii radiatiei) – asadar este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de radiatie electromagnetica (lumina), cu o densitate de energie foarte mare.

Este periculos tratamentul cu laser?

 Tratamentul cu LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros la care nu se simte decat o usoara incalzire locala.

Metoda de tratare a celulitei pe baza de laser este considerata foarte sigura, lipsita practic de efecte secundare, pentru ca energia laser de joasa intensitate afecteaza doar celulele tesutului adipos si nu interfera cu tesuturile adiacente precum pielea sau muschii. Tratamentul permite eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos si se adreseaza in special persoanelor care au tendinta de a acumula grasimi localizate, acestea depunandu-se pe zone precum aripioarele sau solduri, dar si pentru cele care depun imediat colacei si fac burtica!

Ce rezultate se obtin dupa acest tratament?

Dupa doar cateva sedinte de lipolaser efectuate intensiv, respectiv 2-3 sedinte de 30 min/saptamana combinate cu masaj anticelulita sau cu drenaj limfaticse vor reduce semnificativ aceste probleme dupa doar cateva tratamente.

Rezultatele la lipolaser sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.  Am avut cliente care s-au masurat inainte si dupa efectuarea sedintei de lipolaser si intr-adevar pe zona tratata au dat dupa o singura sedinta pana la -2cm in circumferinta abdomenului.

LipoLaserul activeaza chiar si metabolismele mai lenese, iar rezultatele se pot vedea imediat in dimensiunile taliei, ceea ce presupune o scadere semnificativa in volum .

Lipolaserul activeaza chiar si metabolismele mai lenese, terapia fiind noninvaziva, relaxanta si revigoranta. in cazul persoanelor cu depozite mai mari de grasime sau cu celulita in stadii avansate, se recomanda un tratament soc de 4-6 saptamani, a cate 2-3 sedinte saptamanal in functie de cat este stratul adipos la fiecare persoana care decide urmarea unui astfel de tratament.

De aceea centrele de slabire BettyBlue au conceput pachete diferite astfel incat sa raspunda nevoilor clientelor care necesita un tratament mai indelungat:

  • 1 sedinta 30min/sed - 65lei
  • Abonament 6 sedinte 30min/sed - 349lei
  • Abonament 12 sedinte 30min/sed – 599lei

Pentru mentinerea rezultatului se pot face sedinte de intretinere la intervale mai mari de timp o data pe luna 60 minute.

Tratamentul se face localizat, rsepectiv cele 30 minute se fac doar pe fata sau doar pe spate, astfel incat intr-o singura zi, o clienta daca are probleme cu grasimile localizate excesiv si pe partea din fata si pe partea din spate a corpului, atunci se recomanda o sedinta de 60minute.

Trebuie sa nu neglijam contraindicatiile acestui tratament: femei insarcinate, minori, persoane care sufera de epilepsie, dereglari severe ale glandei tiroide, afectiuni cardiace severe, implanturi medicale electronice, metalice, infectii acute, astm, tromboza venoasa, cancer sau boli ale sistemului imunitar.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea