Sanatate

#celulita #aripioare femei #masaj anticelulita #vacuum celulita #masaj bambus

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Da jos "aripioarele" in 10 zile!

De cele mai multe ori, intrebate fiind, femeile recunosc ca doresc sa scape de „aripioarele” de pe coapse, de abdomenul lasat sau prea proeminent sau sa isi tonifice musculatura sanilor. Poti sa ai un corp extraordinar, dar in anumite zone iti doresti sau ai nevoie de unele „retusuri”.

Nu te-ai intrebat niciodata:

• de ce supermodelele arata asa de bine?

• de ce unele femei arata cu 10 ani mai tinere decat sunt?

• de ce unele femei nu au celulita?

• de ce unele femei isi pot pastra silueta?

Nu ar fi minunat daca ai arata cu 10 ani mai tanara, la fel ca supermodelele? Sau chiar mai bine? De cele mai multe ori, raspunsul la toate aceste intrebari este unul singur: remodelarea corporala! 

Remodelarea corporala localizata, respectiv eliminarea  „aripioarelor” sau a grasimilor acumulate localizat sub fese, se obtine prin combinarea a doua tratamente si anume: Vacuum Slim si masajul anticelulitic.

 

Ce este Vacuum Slim?

Este una dintre cele mai eficiente terapii de remodelare corporala nonchirurgicale, fiind folosita pentru indepartarea celulitei, slabire si redefinirea liniei corporale.

Cum actioneaza?

Terapia vacuum vizeaza tesutul conjunctiv hipodermic, stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza gelul conjunctiv pentru a trata aspectul de coaja de portocala al pielii.

Prin stimularea circulatiei venoase si limfatice se reduce retentia de apa. In plus, sunt eliminate toxinele si celulele moarte din stratul superior al epidermei, iar, in final, este redata fermitatea pielii.

Pentru obtinerea unor rezultate eficiente, se folosesc mai multe metode: fie se actioneaza direct asupra microcircuitului care cauzeaza retinerea lichidelor in spatiile intracelulare si care impiedica buna oxigenare a tesuturilor, fie se folosesc undele infrarosii. Astfel, sunt stimulate mecanismele proprii alecorpului pentru a lupta cu celulita in mod natural.

Pentru rezultate vizibile maxime, este indicat ca terapia cu vacuum sa fie acompaniata de masajul anticelulitic, de slabire, cat si de relaxare. Acestea ajuta la eliminarea grasimii, imbunatatirea circulatiei sangelui, a limfei si eliminarea toxinelor.

Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reducatoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita ce dureaza intreaga zi.

Aceste creme imbunatatesc microcirculatia in zonele cu celulita marind efectul lipolitic. Acest efect duce la diminuarea stratului de grasime, concomitent cu reducerea retentiei de lichide.

Care sunt beneficiile masajului anticelulitic?

  • elimina celulita;
  • stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui;
  • tonifica musculatura;
  • ajuta la spargerea si eliminarea micro si macronodulilor celulitici;
  • reduce stratul adipos;
  • ajuta in redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Care sunt rezultatele?

Se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil, iar pielea este mai neteda. In circumferinta, dupa un tratament complet, se elimina pana la 7 cm.

Prin folosirea pe termen lung a terapiei cu vacuum, este confirmata imbunatatirea circulatiei sangvine cu pana la 400% si cresterea productiei de colagen cu pana la 130%, se arata in studiile din "Jurnalul de Chirurgie Estetica".

Oferta la Centrul de Slabire BettyBlue

  • 10 sedinte Vacuum  Slim - 30 minute/sedinta - 199 lei
  • 10 sedinte masaj anticelulita profesional/cu bete de bambus - 50 minute/sedinta - 249 lei

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea