Sanatate

#electrostimulare #celulita #dieta #kilograme in plus #impachetari slabit #slabit Sarbatori

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum slabim inainte si dupa Sarbatori

“Oamenii se roaga zeilor sa le dea sanatate, fara sa stie ca sta in puterea lor s-o mentina si ca, luptand impotriva ei prin lipsa de masura, o tradeaza prin goana lor dupa placeri” (Democrit, fr. 234). Asa suntem si noi in perioada sarbatorilor, cand papilele noastre gustative incep sa fie foarte active!

 

Ce-i drept, dupa un Craciun copios in familie, o iesire binevenita la munte cu prietenii si/sau un Revelion pe cinste, ne simtim balonati, umflati, satui, mai grei cu cateva kilograme si uneori chiar asa si suntem, din pacate!

Nu neglijati aceste kilograme in plus, chiar daca nu sunt singurele in plus!

Asa ca dragi doamne si domnisoare, avand in vedere ca la modul cum trece timpul de repede, mai este putin si vine primavara, si inca putin mai mult si vine mult asteptata vara!

Pregatirea corpului nostru se face din timp! In doua-trei saptamani nu putem da jos ceea ce am acumulat in cativa ani sau cateva luni!

Eu va recomand sa incepeti prin a manca una dintre cele trei mese zilnice de fructe! Nici nu stiti cat de benefica este pentru corp! Dar…doar fructe !

Seara, dupa ora 18,00 incercati sa nu mai mancati, insa, daca ati inceput serviciul si este imposibil, atunci incercati sa mancati ceva usor, care sa nu se depuna in timpul noptii!

Minimum 2 l de lichid pe zi sunt necesari! Puteti opta chiar pentru ceaiuri diuretice precum: soc, ceai verde.

Dupa o saptamana de “refacere” cu fructe, ceaiuri, puteti opta pentru regimul disociat pe care sa-l tineti intre 5 si 7 zile!

Nu uitati insa: Curatenia corpului incepe din interior, insa nici curatenia exterioara nu trebuie neglijata!

Asadar ar trebui sa efectuati minim 8 sedinte de electrostimulare!

Electrostimularea presupune montarea pe corpul dumneavoastra a unor benzi elastice sub care se pun pe zonele pe care doriti sa le lucrati electrozi din silicon! Acestia primesc curent electric pe care il distribuie stimuland astfel musculatura corpului dumneavoastra fara sa depuneti nici cel mai mic efort! Deci nu este ca la sala de forta, desi nu va recomand sa o evitati nici pe aceea!

Electrostimularea este un fitness pasiv! 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness sau aerobic! Rezultatele sunt vizibile dupa primele trei sedinte, iar dumnevoastra puteti slabi pana la 1 numar la imbracaminte! Nu doar ca stimuleaza musculatura, tonifiind-o, insa imbunatateste circulatia sanguina, reda pielii fermitatea si elasticitatea si elimina celulita!

Pentru rezultate vizibile inca de la prima sedinta puteti incerca impachetarile anticelulita cu parafango - cea mai performanta impachetare anticelulita si de slabire din industria beauty, produs destinat special celulitei si frumusetii pielii, insa si arderii grasimilor acumulate localizat! Dupa o singura sedinta puteti pierde pana la 600-900 gr si 1 cm in circumferinta!

Urmand in acelasi timp o dieta disciplinata intr-un timp relativ scurt va remodelati corpul, scapati de kilogramele in plus si eliminati celulita! Apoi, pentru mentinere, o sedinta la 8-10 zile este suficienta!

Asadar, meriti sa arati bine inainte si dupa sarbatori si totul depinde doar de tine!

Iata ofertele in materie de electrostimulate si impachetari cu parafango la Centrul de Slabire BettyBlue

  • 8 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta – 79 RON (promo happy hours)
  • 8 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta – 119 RON (promo standard)
  • 8 impachetari cu PARAFANGO 50 minute/sedinta – 499 RON (promo standard)

 

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea