Sanatate

#tonifiere #electrostimulare

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum scapi rapid de 7 cm in talie

Poate ca ai ajuns la greutatea mult dorita si ai facut sacrificii pentru a atinge acest tel, insa pielea si musculatura ta au mult de suferit odata cu pierderea in greutate!

Asadar e foarte important aspectul estetic al pielii si al musculaturii, si nu doar kilogramele pe care le avem!

Nu trebuie sa neglijam acest aspect si mai ales sa nu uitam ca, dupa varsta de 30 ani, corpul nostru nu mai produce elastina si colagen, ceea ce inseamna ca trebuie sa acordam mai multa atentie tonifierii!

Specialistii au ajuns la concluzia ca o singura sedinta de electrostimulare de doar 45 minute echivaleaza cu 6h de fitness, nu ca intensitate si ca solicitare a musculaturii, ci ca grupe musculare care sunt lucrate simultan!

Avantajele acestei porceduri este faptul ca dureaza foarte putin, rezultatele sale sunt vizibile chiar dupa primele 3 sedinte si in plus costul este foarte scazut si nu depui niciun efort!

Dupa 12-15 sedinte poti pierde pana la 7 cm in circumferinta si pana la 2 numere la haine, evident daca acorzi atentie si alimentatiei si atunci dupa un tratament se pot da jos pana la 2- 3 kg fara efort!

Beneficiile acestui tratament corporal sunt: tonifierea rapida a musculaturii de pe tot corpul, scadere in centimetrii localizata sau generala, ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine, combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut in corp, amelioreaza vizibil nodulii celulitici si ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Din pacate acest tratament este contraindicat persoanelor cu probleme cardiace grave, fragilitate capilara, vase de sange sparte, persoane care au tije metalice, femei insarcinate, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Specialistii din centrele BettyBlue recomanda ca sedintele de electrostimulare sa fie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana intr-o serie de 10 sedinte, ideal acestea ar trebui sa fie urmate de fiecare data de o sedinta de masaj anticelulita pentru a intensifica efectul de drenare, slabire localizata, accelerare a circulatiei sanguine si atenuare vizibila a aspectului de coaja de portocala.

In timpul tratamentului se recomanda consumul de minim 1,5 l de lichid pe zi.

Electrostimularea nu inlocuieste sportul, de aceea de fiecare data cand ai ocazia iti recomandam sa faci miscare in aer liber, este pentru sanatatea trupului si sufletului tau.

Sursa foto: livelovefruit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea