Sanatate

#celulita #grade celulita #impachetari parafango

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa scapi de un grad de celulita intr-o luna?

Celulita este o afectiune a tesutului adipos. Exista anumite diferente intre obezitatea localizata si celulita! Nu doar femeile plinute sufera de celulita, ci si cele mai slabe si chiar si cele care fac mult sport! Care este totusi cauza si cum ne dam seama ce grad de celulita avem? Iata cateva lucruri pe care este bine sa le cunosti!

Obezitatea cuprinde toate zonele organismului ce contin celule adipoase! Celulita ataca, in mod simetric, doar anumite suprafete specifice ale corpului, in special fese, coapse, gambe si chiar abdomen si brate!

Obezitatea se refera doar la celulele adipoase, pe cand celulita ataca in primul rand tesutul conjunctiv si doar dupa aceea celulele adipoase.

Obezitatea cedeaza la dietele de slabire, in timp ce celulita este influentata de acestea doar partial, atunci cand se renunta la alimentele care provoaca aparitia ei, cele cu un continut ridicat de zahar, sare sau conservanti!

Cum afli ce grad de celulita ai?

Anumite caracteristici generale insumate ne indica diagnosticarea celulitei:

  • Celulita se dezvolta doar la nivelul pielii, afectand succesiv si grasimea, fara a depasi fasciculul muscular;
  • Se instaleaza doar in anumite zone ale trupului - localizat;
  • Incapacitatea de a se retrage in mod spontan;
  • Lipsa de eficienta a curelor diuretice si de slabire.

Citeste si:

Mierea si frumusetea din antichitate pana in prezent!

 

Semnele caracteristice

  • Dispunerea tipica a zonelor de instalare;
  • Aspectul de coaja de portocala de pe suprafata pernutelor este scos in evidenta prin plierea pielii intre degete in zona presupusei permute, iar, in cazul in care celulita este mai avansata, se vede la suprafata pielii si fara sa strangi pielea de zonele respective;
  • Prezenta, usor de sesizat la palpare, a micro- si macronodulilor celulitici;
  • O epiderma subtiata si putin hidratata;
  • O senzatie accentuata de durere la palpare sau ciupire, iar, in cazurile mai avansate si mai grave, chiar si la o simpla atingere;

Pentru a aduce o schimbare radicala corpului tau, ai nevoie de 30 zile in care sa efectuezi 8-10 impachetari cu Parafango si de o dieta de 30 de zile care sa le insoteasca!

Ce presupune tratamentul intensiv cu Parafango?

Este o impachetare pe baza de parafina, argila si alge marine, care se aplica pe piele la o temperature ridicata (ca si ceara de epilat),  fiind un tratament instant termoactiv, si care ajuta la deschiderea imediata a porilor pentru a lasa substantele active sa actioneze imediat! Este recomandat tuturor persoanelor care se afla in orice grad de celulita, care au retentie de apa, picioarele umflate si vergeturi evidente pe corp, femeilor care au nascut si vor sa dea rapid jos cele cateva kilograme acumulate in timpul sarcinii.

Citeste si: 

3 metode slabire rapida dupa nastere

Rezultate vizibile sunt chiar dupa prima sedinta efectuata la persoanele care nu au un exces mare de greutate. iar la cele supraponderale - dupa aproximativ 3 sedinte intensive!

Ca rezultate se poate observa scadere in centimetri dupa prima sedinta: 1-2 cm si pana la 12-14 cm in circumferinta,  iar scadere in kilograme: 4-6 kilograme dupa un tratament complet, care sa fie combinat si cu masaj sau vacuum.

Tratamentul intensiv cu Parafango favorizeaza eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi, determina eliminarea si arderea grasimilor impiedicand formarea nodulilor adiposi, pielea devine mai fina si mai elastica, aspectul de coaja de portocala se diminueaza vizibil de la o sedinta la alta.

Contraindicatii au persoanele cu probleme cardiace grave, femeile insarcinate, persoanele care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Daca doresti, poti incerca si alte tratamente anticelulitice. Profita de oferta Betty Blue de Black Friday vineri, 22 noiembrie, intre orele 08.00 si 21.00, cand vei avea un discount de 30% la toate abonamentele Happy hours!

Valabilitatea abonamentelor este de 3 luni de la achizitionare, asadar iti poti lua abonamente de slabire, anticelulita si antivergeturi de acum pentru dupa sarbatori si pentru primavara!

In plus, vineri,  29 noiembrie, poti achizitiona cu un discount de 30% toate abonamentele standard!

 

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea