Sanatate

#slabire #expert acasa.ro #tratamente corporale #Elisabeta Ratiu

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu, consultant in slabire si tratamente corporale

Pasiunea mea pentru infrumusetare corporala a inceput ca urmare a nemultumirii permanente despre mine insami, asa cum patesc toate femeile, de altfel! Respectiv, daca suntem brunete, ne dorim sa fim blonde, daca avem ochii caprui, ne dorim, de fapt, sa-i avem albastri... Ba suntem prea grase, ba prea slabe, ba fesele sunt lasate si nu au tonicitate, ba avem sanii prea mici si invers... Pe aceleasi principii, desi aveam cu 10 ani in urma aceeasi greutate ca si acum, 50-52 kg si 1,64 m inaltime, eram nemultumita de mine, si cativa centimetri in minus mi-ar fi prins bine. Asa ca am trecut la etapa de cautare a unui centru de slabire care sa ma ajute sa dau jos acei centimetri, urat asezati pe coapse.

Dupa cautari indelungate, deoarece acum 10 ani, pe piata nu erau atatea centre de slabire ca acum (la fiecare scara de bloc sau fiecare coafor sa puna la dispozitie si masaj sau impachetari), am ajuns intr-un centru de slabire, nu sofisticat sau scump, ci exact asa cum aveam nevoie (in acea perioada eram studenta si aveam si un job part-time).

Si culmea, desi eu sunt destul de sceptica privind miracolele peste noapte sau aparute peste o saptamana, dupa ce am efectuat cateva sedinte de electrostimulare musculara si impachetari slabire rapida cu termosudatie, am fost atat de incantata incat am adus-o si pe mama mea cu mine, ea avand mai mare nevoie de tratamente, ce-i drept...

Si uite asa, incantate amandoua de rezultate, evident cu mentiunea ca am facut si sport de doua ori pe saptamana, si am renuntat la micile placeri precum dulciuri, am reusit dupa cateva saptamani sa ajung la o silueta mai mult decat multumitoare!

Atunci am apelat la un imprumut din partea tatalui meu si in cateva luni am deschis propriul centru de slabire in zona Unirii, la inceput mai mic, apoi m-am extins, am evoluat, am adus aparatura si tratamente noi, revolutionare. Toate acestea doar pentru ca am crezut cu adevarat in ceea ce pot face aceste tratamente, am vazut rezultate pe propriul corp, am obtinut tot ceea ce mi-am dorit, fara insa a uita ca rezultatele obtinute trebuie si intretinute!

Iata-ma dupa aproape 10 ani de cand am deschis Centrul de Slabire BettyBlue, crezand in continuare in puterile tratamentelor de slabire, daca sunt utilizate de catre profesionisti si daca sunt de calitate!

Am incredere in oamenii cu care colaborez si sustin mereu, pe langa tratamentele corporale, o alimentatie sanatoasa, miscarea, sportul si nu in ultimul rand o gandire pozitiva si ambitioasa!

Dupa atatia ani de experienta in slabire, remodelare corporala, infrumusetare, iti stam la dispozitie cu ultimele noutati in materie de beauty, cu trucuri, tratamente noi si antice, cu sfaturi, diete, recomandari alimentare si programe personalizate, astfel incat sa gasim o solutie pentru toate problem tale! Pregatirea continua, informarea, participarea la training-uri si abordarea tuturor noutatilor din domeniul tratamentelor corporale ne-au ajutat sa facem fericite si mai suple in atatia ani de activitate peste 80.000 de femei!

Nu uita ca femeie trebuie sa te ingrijesti permanent de silueta ta pentru a fi mereu increzatoare si pentru a te simti bine in corpul tau!

Date de contact:

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea