Sanatate

#electrostimulare #slabit #impachetari #remodelare corporala #masak anticelulitic

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Afla care sunt sedintele de remodelare corporala care ti se potrivesc!

Uneori este atat de greu sa ne hotaram ce tip de dieta am putea tine, ce sport ne-ar ajuta sa slabim doar la picioare sau sa dam burtica jos, si cel mai greu este sa ne decidem ce tip de sedinte de slabire/ remodelare corporala/ tonifiere ni s-ar potrivi!

Daca ai cativa centimetri in plus pe solduri, coapse si picioare, o celulita in primul stadiu, atunci un tratament de electrostimulare va da rezultate excelente. Intretinerea rezultatelor presupune efectuarea unei sedinte/saptamana.

In cazul in care ai fost mereu o persoana plinuta si nu poti tine o dieta stricta, combinatia de electrostimulare si impachetari (termosudatie, Fango Silhouette, alge marine) de slabire, anticelulita sau antivergeturi te poate ajuta sa dai jos pana la 4 kilograme pe saptamana.

Daca se dovedeste ca ai un grad de celulita mai avansat, atunci este recomandat sa optezi pentru un tratament mixt de impachetari si masaj anticelulita. Impachetarile la cald, precum cele cu Parafango, dau cele mai bune rezultate, efectele lor facandu-se simtite chiar dupa prima sedinta, confirmat de 100% dintre clientele care au facut impachetari cu Parafango!

Astfel, prin masajul anticelulita profesional se vor sparge si elimina mult mai usor nodulii celulitici, ducand la o reducere de pana la 30% dupa un tratament a celulitei, vergeturilor si a stratului adipos.

Acorda-ti timp si atentie pentru ca meriti!

Centrul de Slabire BettyBlue iti vine in ajutor cu o echipa de specialisti: fiziokineteterapeuti, kinetoterapeuti, technicieni maseur, asistente medicale, pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate!

Inainte de alegerea unui tratament, vei beneficia de o consultatie gratuita pentru evaluarea problemelor si recomandarea unui tratament adecvat.

Astfel noi iti alcatuim un program de slabire si remodelare corporala personalizat, pentru a slabi local (abdomen, coapse, solduri, brate etc.) sau general (de sus pana jos).

Fiecarei paciente i se intocmeste o fisa personala de evaluare corporala in care se trec toate masuratorile, tipul, gradul de celulita si procentul de grasime din organism.

Promotii de primavara:

  • 8 impachetari cu Cafeina Forte + 2 sedinte bonus - 249 lei/pachet
  • 8 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta - 79 lei
  • 8 sedinte masaj anticelulita + 2 sedinte bonus - 219 lei/ pachet

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
 Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, 
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei 
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea