Sanatate

#apa calda #secrete slabit #greseli slabit #recomandari slabit #temperaturi alimente

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 5 secrete despre cum sa slabesti eficient, pe care nu ti le-a dezvaluit nimeni pana acum

Desi nu mananci cine stie ce, te balonezi si simti ca nu dai jos nici macar un gram? Poate nu iti cunosti corpul indeajuns sau poate faci una dintre greselile enumerate mai jos, pe care noi te sfatuim sa le eviti pe cat posibil pentru o functionare corecta a organismului tau!


1. Bea apa calda dimineata!


O ceasca de apa calda (preferabil cu o jumatate de lamaie stoarsa in ea) bauta dimineata  pe stomacul gol ajuta la curatarea mucusului acumulat in ziua precedenta in intestine! In acelasi timp vei preveni balonarile, iar digestia va fi mult mai usoara!

2. Bea lichide cu limita!

Consumand lichide in timpul mesei este impiedicata desfasurarea integrala a digestiei! Este preferabil ca lichidele, sucuri sau mai bine apa sa fie baute la 30 de minute inainte sau dupa masa, nu in timpul mesei!

3. Mesteca incet si bine!

Nu te grabi sa mananci! Asta este un mare defect al femeii active, care de cele mai multe ori isi ia mesele cele mai importante, si anume pranzul, in graba! Acest lucru duce la ingreunarea digestiei, balonari, stari de disconfort! Mesteca bine fiecare imbucatura si savureaz-o! Pe langa faptul ca portile ti se vor parea mai mari si vei manca in timp mai putin, iti ajuti enorm stomacul, iar substantele nutritive vor fi usor absorbite de organism!

4. Mananca doar atunci cand ti-e foame!

Nu manca doar pentru ca este ora mesei! Ideal este sa iei trei mese pe zi, cu distanta de cinci ore intre ele! Mancatul excesiv si mai ales determinat de stres duce la disconfortul numit "colon iritabil", care, pe langa faptul ca este extrem de neplacut ca stare, poate duce chiar la ingrasare!

5. Atentie la temperatura alimentelor!

Temperatura alimentelor si bauturilor care intra in sistemul tau influenteaza conditia splinei, bateria noastra de energie, precum si alte organe. Este de preferat consumul alimentelor, al bauturilor si al apei la temperatura camerei sau usor incalzite. Chiar daca este cald afara, nu exagera cu multe cuburi de gheata in pahar, iar, daca este frig, evita ceaiurile foarte fierbinti sau supele care sa-ti arda gatul!

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
 Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, 
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei 
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea