Sanatate

#electrostimulare #slabit #abdomen suplu #cavitatie #masca abdomen

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 3 metode care te ajuta sa scapi de burtica!

O parte dintre femei sunt predispuse la acumularea grasimilor si centimetrilor in plus pe coapse, fese, picioare, iar cealalta parte in principal pe burtica! Daca facem o statistica a clientelor care ne-au trecut pragul Centrului de Slabire, putem afirma ca majoritatea au probleme cu acumularea de grasimi pe burta, cu acel colacel de grasime, cu salele care parca se maresc de la o cina la alta sau de la o prajitura la alta, cu senzatia de balonare permanenta si, in plus, cu o pofta de mancare permanenta!

Din aceeasi categorie, a problemelor cu burtica, fac parte si proaspetele mamici, carora le recomand sa dea jos centimetrii acumulati in timpul sarcinii cat mai rapid, de indata ce organismul le permite, si evident sa depuna mici eforturi pentru a nu ramane cu o piele flasca si plina de vergeturi!

Ce este de facut in ambele situatii prezentate mai sus?

Primul pas este cel al unei alimentatii care sa-ti ajute burtica, respectiv zilnic sa consumam: un iaurt dietetic sau maxim 2% grasime, de baut sau normal, o cana de ceai verde, doua pahare de apa plata cu lamaie si mier e- o limonada placuta la gust. Dimineata sunt indicati biscutii cu un continut ridicat de fibre pentru o digestie mai usoara, iar intre mese obligatoriu un fruct. Recomand ca masa de seara sa fie lejera, respectiv peste + salata verde, legume fierte, supe, supe-creme.

Pe langa aceste recomandari alimentare, care intr-o saptamana, maxim doua, vor da rezultate neasteptate, iti recomand sa faci la fiecare doua zile cate doua serii de abdomene, minim 25/serie.

45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness

Daca nu iti place sa faci sport sau nu ai timp, atunci iti recomand primul pas catre un abdomen plat: electrostimularea! S-a demonstrat stiintific ca 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness. O sa te intrige aceasta afirmatie, insa este cat se poate de reala! De ce? Pentru ca electrozii se monteaza pe terminatiile musculare, de la brate, pana la genunchi, pe abdomen, solduri, fese, genunchi, lucrand tot corpul intr-o singura sedinta, iar intr-o ora la sala, nu vei putea lucra decat o anumita zona sau doua.

Masca cu efect anticelulitic, detoxifiant si revitalizant

In plus, specialistii au venit in intampinarea acestei probleme, a centimetrilor in plus de pe burta, cu o masca special destinata zonei abdomenului, care are rolul de subtiere si de ardere a grasimilor localizate! Aceasta masca lamiplastica contine extracte naturale de ceai verde, coada-calului si alge marine - laminaria, avand in acelasi timp un efect anticelulitic, detoxifiant si revitalizant .

Ceaiul verde, provenind din padurile asiatice, este folosit pentru continutul sau natural in teofilina. Acest produs este special creat pentru ingrijirea profesionala, fara a fi nevoie de dus. Teofilina (ceaiul verde) si iodina (Laminaria) sunt cunoscute pentru rolul lor de a activa biocataliza lipidica. Apoi, extractele de coada-calului in combinatie cu elementele marine stimuleaza circulatia sanguina locala si conduce la eliminarea apei. Actiunea lor se datoreaza iodinei si sarurilor minerale care duc, de asemenea, la eliminarea grasimii. Dupa indepartare, substantele continua sa actioneze asupra corpului tau inca doua ore dupa tratament.

Procedeu de topire „efectiva” a grasimilor

Si pentru ca tratamentul de mai sus sa aiba un efect de doua ori mai puternic si mai rapid, tot specialistii recomanda si chiar insista in efectuarea sedintelor de cavitatie pe zona pe care s-a aplicat masca pentru abdomen. Ce face cavitatia? Acest procedeu de topire „efectiva” a grasimilor este nedureros, dureaza doar 30 minute si se efectueaza o singura data pe saptamana, efectele sale fiind resimtite foarte puternic de organism. Rezultatele sunt uimitoare, dupa 6 sedinte media este cam de -10 cm in circumferinta taliei, soldurilor!

O veste buna este aceea ca un abonament de 8 sedinte electrostimulare 45 minute/ sedinta costa intre 79 lei si 119 lei in functie de intervalul orar in care te hotarasti sa efectuezi sedintele, 5 masti speciale pentru Abdomen 40 minute/sedinta costa 249 lei, iar 3 sedinte de Cavitatie 30 minute/sedinta costa intre 99 lei si 149 lei.

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea