Sanatate

#electrostimulare #slabire rapida #tunel cu infrarosii # vacuum slim

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 3 metode ieftine pentru slabire rapida!

Daca te-ai hotarat sa slabesti si sa dai jos surplusul din iarna, acum este momentul potrivit pentru ca ai aproape trei luni pana la venirea verii cu adevarat si momentul in care te vei dezbraca! Iti propun trei metode ieftine si cu rezultate rapide!

Metoda 1: Slabire rapida in tunel!

Dupa primele trei sedinte dai pana la 2 kg si dupa un pachet intensiv poti scapa de 5 kg de apa retinuta in corp, grasimea se elimina, se topeste datorita substantelor folosite la impachetare, pielea se hidrateaza si ramane catifelata si neteda! Acest tip de tratament se adreseaza si proaspetelor mamici dupa prima menstra, chiar daca mai alapteaza!

Este o metoda rapida si cu rezultate durabile de slabire! Procedura este simpla: peeling corporal pentru eliminarea celulelor moarte, aplicare masca de parafina, infoliere si introducere in tunelul  cu infrarosii timp de 40-50 minute si, la final, aplicare crema termoactiva pentru arderea grasimilor, cu actiune timp de doua ore! Se recomanda sa bei minim 200 ml de apa inainte si sa nu mananci doua ore  dupa procedura!

Promotie la Centrul de Slabire BettyBlue: 10 sedinte slabire rapida tunel 50 minute/sedinta: 199 RON.

 

Metoda 2: Electrostimulare

Electrostimularea presupune montarea pe corpul tau a electrozilor cu ajutorul unor benzi elastice. Acesti electrozi au rolul de a lucra musculatura prin intermediul impulsurilor electrice! Specialistii au evaluat ca 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness/ aerobic! Adevarul este ca rezultatele se simt la anumite persoane chiar dupa prima sedinta! Dupa 10 sedinte puteti slabi 3-4 centimetrii in circumferinta! Pe langa faptul ca slabiti, eliminati apa retinuta in corp, celulita este diminuata, iar circulatia sanguina se imbunatateste simtitor!

Promotie la Centrul de Slabire BettyBlue: 10 sedinte 45 minute/sedinta: 99 RON.

Metoda 3: Vacuum slim, alternativa la lipoaspiratie!

Singurul aparat care sparge nodulii celulitici din profunzime! Dupa 15- 20 sedinte, rezultatele sunt similare unei lipoaspiratii! Eliminarea de pana la 20 cm in plus dupa un tratament intensiv! Rezultatele se observa dupa primele doua sedinte! Prin acest tratament nu doar ca nodulii celulitici si adiposi sunt distrusi, insa reformarea lor dureaza multi ani datorita adancimii la care lucreaza aceasta terapie!

Promotie la Centrul de Slabire BettyBlue: 10 sedinte vacuum slim 30 minute/sedinta: 199 RON.

 

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu