Sanatate

#electrostimulare #masaj anticelulitic #slabire rapida #slabire dupa nastere

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 3 metode de slabire rapida dupa nastere

Una dintre marele probleme pe care o femeie le are dupa nastere este cea a kilogramelor in plus luate in timpul sarcinii. Pentru a redeveni la formele de  dinainte de sarcina si nastere, este indicat sa iei masuri cat mai repede dupa ce ai adus pe lume un pui de om. Ideea ca “am nascut, de asta am 15 kilograme in plus si o sa le dau jos cand o sa am timp si de asta”! este una total gresita. Cu cat trece mai mult timp, cu atat iti va fi mai greu sa dai jos kilogramele acumulate!

Atentie insa! Nu trebuie nici sa exagerezi cu initierea procesului de slabit, pentru ca, dupa nastere, corpul are nevoie de o perioada de revenire de la doua saptamani pana la doua luni!

Este recomandat sa incepi cu un regim de slabire lejer, sa bei multa apa si sa incepi cu putina miscare la doua luni de la nastere! Poti incepe prin a manca peste, pui, vitel, legume (fierte/ crude), fructe si lactate (evita branza sarata)! Renunta pentru o perioada la dulciuri, sucuri, paine, paste, carne grasa si incearca sa nu mananci nimic prajit!

Acest regim trebuie tinut una-doua luni pentru a da rezultate foarte bune! Nu uita sa bei apa cu lamaie (este un foarte bun detoxifiant al organismului) si ceaiuri diuretice, mai ales daca ai avut retentie de apa in timpul sarcinii!

Dupa prima menstra si daca au trecut doua-trei luni de la cezariana, in cazul in care nu ai nascut natural, si nu mai alaptezi foarte des, pe langa dieta si putin sport (30minute/zi acasa macar), iti recomand sa incepi si cu tratamente corporale precum electrostimulare, masaj si impachetari slabire rapida cu termosudatie, deoarece acestea nu iti afecteaza compozitia laptelui. Atentie, si acestea trebuie alese cu grija in urma unei consultatii!

Electrostimularea te va ajuta sa iti tonifici musculature daca ai inceput sa dai jos din kilogramele acumulate si, in plus, rezultatele rapide ale acesteia iti vor reda increderea in tine! Atentie insa, aceste sedinte trebuie sa fie efectuate in numar de minim 10-15 si cu o frecventa de 3 ori/ saptamana pentru inceput! Poti pierde pana la 3-4 cm in circumferinta!

Un program de remodelare corporala dureaza intre una si trei luni, in functie de kilogramele acumulate, insa merita, deoarece o parte din proaspetele mamici afirma ca arata dupa nastere chiar mai bine decat inainte de a ramane insarcinate, pentru ca acum au mai mult timp pentru ele si au o motivatie mai puternica pentru a-si remodela corpul!

O alta recomandare excelenta pentru remodelare corporala rapida si placuta este masajul profesional anticelulita si de slabire, remodelarea manuala este extraordinara ca rezultate, mai ales daca sedintele de masaj se efectueaza dupa impachetari!

De asemenea, masajul are un efect benefic asupra pielii, circulatiei sanguine si, in plus, te relaxeaza, iar maseuza poate lucre mai insistent zonele cu probleme mai mari, precum burtica, soldurile, fese, brate etc..

Impachetarile de slabire rapida te vor ajuta sa slabesti pana la 4-5 kg si 20 cm in circumferinta dupa un pachet intensiv de 10 sedinte, efectuate in aproximativ o luna , cu o zi pauza intre proceduri. Se vor ameliora vizibil vergeturile lasate de sarcina, se vor elimina celulita, toxinele, apa retinuta in corp, iar pielea isi va recapata elasticitatea.

Asadar, dupa una-trei luni de tratament, poti da jos pana la 5-15 kg si peste 20 cm in circumferinta, pielea ta va fi hidratata, mai elastica si mai stralucitoare, iar musculatura - mult mai tonica!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea