Sanatate

#stomatologie Romania #implant #stomatologie

Expertul Acasa.ro, dr Vlad Platon, medic specialist in endodontie: Cum poti avea un zambet nou in 24 de ore

30% dintre romani si-au pierdut toti dintii naturali, iar 7 din 10 si-au pierdut cel putin un dinte, potrivit datelor Eurobarometru. Conform studiilor, Romania este una dintre tarile din Europa cu mari probleme dentare in randul populatiei.

Romanii nu merg la stomatolog deoarece se gandesc ca tratamentele dentare se desfasoara pe perioade mari de timp, necesitand foarte multe resurse de timp, rabdare si bani. si pe langa toastea astea se adauga si frica de durere.

Vestea buna e ca desi suntem pe ultimele locuri in Europa, trendul este unul pozitiv, in ultimii ani, mai multi romani cauta solutii pentru problemele dentare, mai ales pentru implanturi.

In acest context, in Romania a aparut sistemul de implant Straumann PRO Arch prin care in doar 24 de ore poti trece la un zambet nou, cu un aspect natural si o estetica impecabila. Straumann PRO Arch este solutia perfecta pentru cei care au cel putin patru dinti lipsa sau daca li s-a oferit ca alternativa purtarea protezei dentare. Noul sistem inlocuieste dintii lipsa cu doar 4-6 implanturi dentare inserate in unghiuri si pozitii strategice, in partea din fata a arcadei, acolo unde cantitatea de os este intotdeauna suficienta pentru a sustine un implant.

Functionalitatea este imediata, timpul de vindecare este mult mai scurt si datorita faptului ca aditia de os si operatia de sinus lift nu mai sunt necesare.

Pe langa acestea, sistemul are garantie pe viata, iar dintii au un aspect natural, la fel ca in cazul fiecarui alt implant.

La DENT ESTET te poti bucura de un zambet nou in doar 24 de ore si pana pe 31 august, Pachetul Straumann PRO Arch Implant System are mai multe beneficii:

  • Reducere pe ambele arcade, atat pe 4 implanturi (de la 5650, la 4700 euro), cat si pe 6 implanturi (de la 6400, la 5550 euro)

  • Ghid chirurgical inclus (asigura precizia implantarii)

  • Vindecare rapida cu tehnologia PRGF

  •  Voucher 1500 euro pentru lucrarea protetica finala din zirconiu

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Vlad Platon

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea