Sanatate

#pete piele #lumina intens pulsata #pete hiperpigmentare #reintinerire #fotoregenerarea

Expertul Acasa.ro. dr Raluca Vladuta: Cum se trateaza petele hiperpigmentare

Pe final de vara, una dintre cele mai comune probleme dermatologice devine aparitia hiperpigmentatiilor la nivelul fetei si decolteului. Aceasta afectiune a pielii este cauzata de expunerea la soare timp indelungat, fara aplicarea unei creme de protectie solara.

In timpul expunerii la soare, reactia firesca a pielii este producerea melaninei, pigmentul natural al pielii, care asigura protectia impotriva razelor UV, extrem de periculoase pentru sanatatea tegumentului. Timpul prelungit petrecut la soare, fara factor de protectie, declanseaza o puternica dereglare a celulelor melanocite, ducand la hiperpigmentarea neuniforma a pielii. Asadar, soarele reprezinta cel mai important factor declansator in cazul petelor maronii de pe fata si decolteu.

 

Cel mai bun remediu pentru tratarea hiperpigmentatiilor

Pentru tratarea acestor pete inestetice, va propun fotoregenerarea, realizata cu cea mai eficienta tehnologie, lumina intens pulsata SPL (square pulsed light). Aceasta tehnologie face parte din sistemul Or-Light, cu ajutorul caruia am inregistrat rezultate excelente alaturi de pacientii mei.
 

Principiul de actiune al acestei tehnologii este simplu si sigur: lumina intens pulsata tinteste acumularile de melanina, spargand blocul compact in care aceasta s-a format. Dupa actiunea luminii intens pulsate, leziunile hiperpigmentare ies la suprafata si se descuameaza treptat.

In timpul tratamentului, pe zonele tratate se aplica un gel special care protejeaza pielea, iar procedura este total nedureroasa. Numarul sedintelor, precum si frecventa acestora, se stabilesc in functie de vechimea hiperpigmentatiilor, iar rezultatele sunt excelente inca de la primul tratament.

Dr Raluca Vladuta 
DermaLife

Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea