Sanatate

#puncte negre #dr vladuta # expert acasa.ro vladuta # cum scapi de puncte negre

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Cum scapi de punctele negre pentru totdeauna

De cate ori vizita la un salon de cosmetica pentru scoaterea punctelor negre nu s-a lasat cu durere insuportabila sau, si mai grav, cu urme inestetice la nivelul tegumentului? Este momentul sa incercati ceva nou.

Cantitatea mare de celule moarte care nu se poate elimina sau aplicarea produselor cosmetice care blocheaza eliminarea sebumului determina multiplicarea bacteriilor de la suprafata pielii. In unele situatii, sebumul prezent la nivelul porilor se oxideaza la contactul cu aerul, formandu-se punctele negre sau comedoanele. In incercarea de a scapa de aceste punctele inestetice, localizate cu precadere in zona T (frunte, nas si barbie), multi apeleaza la tratamentele din saloanele de cosmetica, unde procedurile se realizeaza intr-un mod agresiv cu pielea. Nu de putine ori am consultat pacienti cu leziuni la nivelul tegumentului, tocmai din pricina acestor tratamente destul de periculoase pentru sanatatea pielii.

Sfatul meu este sa renuntati cu desavarsire la aceste proceduri si sa incercati un tratament cu adevarat revolutionar, care promite sa elimine comedoanele fara durere si fara a provoca niciun fel de leziune la nivelul pielii. Personal, prefer HydraFacial, un tratament complet si complex de hidrodermoabraziune, care combina simultan urmatoarele proceduri: curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea.

Solutiile speciale de curatare si eliminare a impuritatilor, care contin o combinatie benefica de acid glicolic, acid salicilic si ingrediente naturale precum ceai alb, castan si miere, actioneaza la nivelul pielii cu ajutorul tehnologiei vortex, in timp ce extractia punctelor negre si a pustulelor se realizeaza bland prin intermediul unui vacuum special. Tratamentul se finalizeaza cu terapia LED cu lumina rosie si albastra, a caror actiune calmeaza eventualele iritatii ale pielii, regleaza excesul de sebum si reduc ridurile fine. Tratamentul ar trebui facut o data la doua saptamani.

Dr Raluca Vladuta
medic dermato-venerologie 
DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea