Sanatate

#endocrinologie #dr Iustina Cosmina Mogos #expert acasa.ro #nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Iustina Cosmina Mogos

Expertul Acasa.ro, dr Iustina Cosmina Mogos

Nutritia a fost mereu o pasiune pentru mine si studiile medicale au venit perfect in completarea cunostintelor necesare pentru a raspunde intrebarilor pe care le aveam si m-au ajutat sa inteleg mecanismele complexe de functionare ale corpului uman. Sunt absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie " Carol Davila", Bucuresti, sectia Medicina Generala, si sunt in pregatire clinica pentru specializarea endocrinologie.

De asemenea, sunt membra a Societatii Romane de Endocrinologie, Societatii Romane de Psihoneuroendocrinologie, European Society of Endocrinology, European Thyroid Association.

Activitatea stiintifica pe care am desfasurat-o pana acum este concretizata in prezentari originale la conferinte nationale si internationale si articole in reviste de specialitate.


Munca in echipa de la Kineto Medical Health m-a ajutat sa ofer pacientilor o abordare multidisciplinara a problemelor lor de greutate, combinand armonios nutritia si miscarea. Pentru mine, un stil de viata sanatos concretizat printr-un corp armonios reprezinta mai mult decat un deziderat estetic, fiind o cale de atingere a unui echilibru necesar vietii cotidiene.

Obinerea unui corp frumos si sanatos este mai simpla daca aveti parte de sustinere, consiliere, modificarea meniului in functie de starea de sanatate si de toate fluctuatiile vietii de zi cu zi.

Domenii de interes: nutritie clinica, alimentatie sanatoasa, obezitate, boli tiroidiene, osteoporoza si alte boli metabolice osoase, diabet zaharat, ecografie in patologia tiroidei, educatie terapeutica.

Date de contact:
Dr Iustina Cosmina Mogos
E-mail:
iustinac@yahoo.com
Kineto Medical Health
Adresa: str. Cameliei, nr.39, etaj1;(piata Matache)
Telefon: 0746 32 74 51; 021-310.05.06


 

Articole scrise de Iustina Cosmina Mogos

  •  
  •  
Iustina Cosmina Mogos