Sanatate

#riduri acid hialuronic #injectari acid hialuronic #acid hialuronic

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Tot ce trebuie sa stiti despre injectarile cu acid hialuronic

Injectarile cu acid hialuronic sunt solutia ideala pentru eliminarea ridurilor si tratarea lipsei de volum a pielii. Aceasta substanta are scopul de a umple linile fine, medii si adanci din jurul ochilor si ai gurii, precum si de a conferi volum zonelor fetei care ne nemultumeste prin aspect. Fillerele cu acid hialuronic reprezinta una dintre cele mai eficiente metode antiaging, dar si cea mai agreata metoda de redefinire a trasaturilor fetei prin augmentarea buzelor sau a pometilor.
 

Principiul unei injectii cu acid hialuronic este acela de a retine apa si de a se amesteca cu acidul hialuronic deja existent in mod natural in pielea noastra. Este vorba despre un produs biodegradabil, care se elimina in mod natural din organism, deci va fi necesara o noua interventie - daca dorim sa stergem ridurile sau sa ne redefinim trasaturile. Aspectul reversibil al acestor interventii constituie un avantaj, fiind mai putin infricosator decat rezultatul de necorectat al unei operatii estetice, spre exemplu. In functie de zonele fetei care trebuie tratate cu acid hialuronic, procedura dureaza intre 10 si 30 de minute.

Pentru multi dintre pacienti, procedura este una destul de suportabila, insa, inainte de sedinta, se poate aplica o crema anestezica pentru un grad mai mare de confort. Efectul acestei proceduri este vizibil imediat, asa ca veti fi uimiti sa constatati cum ridurile au disparut sau ati obtinut buzele pe care vi le-ati dorit dintotdeauna. Cu toate acestea, rezultatul final va fi vizibil dupa 10 zile de la injectare, acesta fiind timpul necesar pentru ca organismul sa asimileze acidul hialuronic. Acidul hialuronic este o molecula care se resoarbe, asadar efectele sale sunt temporare si dureaza in medie 6-8 luni, in functie de tipul de acid hialuronic utilizat.

 

Din experienta mea de lucru cu multe produse de pe piata pe baza de acid hialuronic, declar pe primul loc brandul francez Filorga. Acest produs contine acid hialuronic reticulat, cu o structura moleculara superioara celorlalte existente, ceea ce asigura un grad lent de resorbabilitate si rezultate care se prelungesc pana la 9-12 luni, fiind produsul cu efectul cel mai indelungant. Iar de acest lucru s-au convins sutele de pacienti care l-au experimentat!

 

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea