Sanatate

# slabire prin inghetare # criolipoliza #metoda slabit #slabit

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Metoda de slabire prin inghetare, mai populara decat liposuctia

Daca in urma cu cativa ani, liposuctia parea singura metoda de a elimina grasimea in exces, iata ca o alta procedura castiga din in ce mai mult increderea celor care vor sa isi remodeleze corpul si sa scape de cativa centimetri: criolipoliza - slabirea localizata prin inghetare.


Criolipoliza este o metoda non-invaziva de reducere a tesutului adipos subcutanat prin inghetare, care nu afecteaza tesuturile adiacente zonei tratate, in timp ce liposuctia este o procedura invaziva, destul de riscanta si care presupune o recuperare anevoioasa.

Procedura sigura, lipsita de riscuri


Criolipoliza livreaza rezultate comparabile cu cele ale unei liposuctii, doarca acest lucru se realizeaza fara interventie chirurgicala, perioada de recuperare sau cicatrice post tratament. Mai mult decat atat, imediat dupa procedura de criolipoliza va puteti relua activitatile obisnuite, fara a resimti vreun disconfort.

In timpul tratamentului, celulele de grasime sunt distruse in urma temperaturii scazute, urmand ca apoi sa fie metabolizate in mod natural de catre organism. Efectele criolipolizei sunt vizibile dupa 6 saptamani, aceasta fiind perioada necesara organismului sa elimine natural celulele de grasime distruse.

Criolipoliza a fost supusa unui studiu de catre un grup de medici reputati din Statele Unite pentru a observa impactul procedurii asupra organismului, iar concluzia acestora a fost ca este o procedura de remodelare corporala complet sigura si lipsita de riscuri, certificand eficienta acesteia.

La ora actuala, exista pe piata mai multe sisteme de criolipoliza, care ingheata stratul de grasime pana la temperaturi diferite, precum -3 grade sau -5 grade. Insa aparatul care a reusit sa ma convinga de performantele sale este CoolTech, singurul sistem care ingheata adipocitul pana la temperatura de -8 grade. Acesta este singurul sistem pentru criolipoliza capabil sa distruga patru din cei cinci acizi grasi ai organismului uman (cel de-al cincilea putand fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius, temperatura pe care corpul nostru nu ar putea-o tolera).

Dupa o singura sedinta de criolipoliza, rezultatele sunt spectaculoase, asigurand o scadere de minimum 4 centimetri. Zonele care pot fi tratate sunt bratele, abdomenul, spatele, soldurile, coapsele sau genunchii.

In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare intre 1 si 3 sedinte, la o distanta de 45 de zile.

Sursa foto: awesomeaj.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea