Sanatate

#aparat celulita #radiofrecventa #tratament celulita #vacuum celulita #combatere celulita #celulita

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Iarna, porniti atacul impotriva celulitei!

Chiar daca este sezonul rece si nu ne deranjeaza atat de mult, celulita continua sa fie o mare problema. Avem tendinta de a o ignora pentru ca prezenta ei nu ne pericliteaza aparitiile, insa tratarea ei nu ar trebuie sa inceteze nici in acest anotimp. Lipsa de miscare, alimentatia dezechilibrata, bogata in grasimi sau zaharuri, specifice perioadei sarbatorilor, amplifica aspectul de coaja de portocala.

 

Sub influenta diferitilor factori alimentari sau hormonali, celulele adipoase se pot umple cu grasimi care provin dintr-o alimentatie excesiva sau, din contra, se pot goli in functie de nevoile energetice ale organismului. Adevarate rezerve de grasime, aceste celule adipoase pot creste, depasind de circa 60 ori volumul lor normal, comprimand astfel toate vasele de sange din apropiere rezultand un drenaj incetinit, tesuturi subcutanate inflamate, care dau nastere unui aspect inestetic al epidermei.
 

Localizarea de predilectie este la nivelul coapselor, feselor, abdomen, mai des la femei si mult mai rar la barbati, din cauza numarului mai mare de adipocite prezente la femei.

Celulita este o problema dificila care nu poate fi combatuta doar prin utilizarea de lotiuni sau masaj. Sunt necesare tehnologii complexe care sa penetreze pielea si sa imbunatateasca drenajul si sa determine efectul de lipoliza (micsorarea celulelor de grasime), de aceea recomandarea mea este tratamentul cu VelaShape III, cel mai nou aparat din industria medical estetica, cu rezultate impresionante impotriva celulitei. Bazat pe radiofrecventa bipolara, infrarosu, vacuum si masaj cu role mecanice, acest tratament livreaza rezultate in timp-record, fara a necesita timp de recuperare.

Pe rand, fiecare tehnologie incorporata in acest aparat aduce beneficii aspectului pielii. Radiofrecventa si infrarosul incalzesc dermul si produc o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastilor, provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, precum si sintetizarea altora noi. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o remodelare a pielii.

Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, in timp ce masajul cu role mecanice asigura un tratament bland si agreabil.

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Tel.:
021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea