Sanatate

#dr Filis Demirgean #epilare definitiva vara #expert acasa.ro #epilare definitiva

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Epilare definitiva pe timpul verii?

Epilarea definitiva este considerata de femei, dar si de barbati, drept unul dintre cele mai importante progrese din industria frumusetii, dar si o solutie impotriva multor complexe. Fie ca este realizata cu laserul sau cu lumina intens pulsata, epilarea definitiva elimina firele de par si ofera pacientilor pielea matasoasa la care au visat dintotdeauna, cu minimul de efort: sedintele se realizeaza la un interval de minimum 4 saptamani, sedintele dureaza putin datorita tehnologiilor avansate, iar contraindicatia majora este expunerea la soare.

Insa cum procedam atunci cand incepem in primavara sedinte de epilare definitiva si dorim sa nu le intrerupem in sezonul cald? Le continuam! Gratie celui mai nou tratament de epilare definitiva pe care care l-am testat si il recomand cu incredere, Elysion, epilarea definitiva se poate realiza si pe timpul verii, fara a prezenta niciun risc pentru piele.

Aparatul functioneaza cu laserul dioda, unul dintre cele mai puternice si eficiente lasere pentru epilare definitiva. Lungimea de unda a laserului permite realizarea de tratamente sigure si cu rezultate excelente pentru orice zona a corpului, indiferent daca vorbim de pacienti care s-au expus la soare sau urmeaza sa faca acest lucru. Este exclus riscul aparitiei de arsuri la nivelul epidermei sau de hiperpigmentatii.

Laserul dioda este complet sigur cu pielea bronzata si permite expunerea la soare chiar si imediat dupa tratament. In plus, aparatul este prevazut cu un sistem de racire, care asigura toleranta la tratament chiar si pentru cele mai delicate zone, precum cea axiala sau inghinala, pacientii descriindu-l drept un tratament foarte confortabil.

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa: Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea