Sanatate

#tratament ten vara #creme fotoprotectoare #ingrijire ten vara

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Cum sa ne ingrijim corect tenul pe timpul verii

Anotimpul cald implica o schimbare in rutina de ingrijire a tenului, astfel incat pielea sa fie protejata de efectele negative ale temperaturilor ridicate. Caldura in exces si praful atenteaza la sanatatea pielii noastre, de aceea va voi oferi cateva sfaturi astfel incat sa va protejati tenul si sa ii asigurati o ingrijire corespunzatoare.

Pe timpul verii, razele UV devin un veritabil dusman pentru piele, fiind cele care determina imbatranirea prematura, tradusa prin riduri si lipsa de stralucire. Este obligatorie utilizarea cremelor fotoprotectoare pe timpul expunerii la soare, atat la plaja, dar si pe timpul unei plimbari in aer liber.

Exfoliati si curatati tenul

Acest pas este foarte important, pentru ca in zilele de vara, pielea transpira mai mult, iar porii se incarca din pricina prafului si a produselor de machiaj, conducand la aparitia cosurilor, a punctelor negre, dar si a iritatiilor. Recomandarea mea pentru o curatare intensa a tenului este tratamentul de hidrodermoabraziune HydraFacial, care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Are o actiune multipla asupra tenului: curata porii in profunzime, elimina punctele negre si calmeaza iritatiile, conferind pielii stralucire. Solutiile utilizate in timpul tratamentului sunt delicate si sunt potrivite pentru orice tip de piele, contribuind la sanatatea tenului.

Hidratati pielea

Organismul trebuie sa fie foarte bine hidratat atat din interior, dar si din exterior, pentru a ne asigura ca toate straturile pielii primesc aportul de minerale si vitamine. Pe langa cei 2 litri de apa recomandati, trebuie sa recurgem si la tratamente care sa asigur o hidratare in profunzime tenului. Cremele si lotiunile pe care le folosim zilnic sunt doar nutritive pentru epiderma si nu reusesc sa ajunga in tesuturile profunde, unde este nevoia cea mai mare de hidratare. De aceea, va recomand tratamentul de hidratare intensa Intraceuticals, bazat pe oxigen hiperbaric. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, este transportat in dermul profund un complex de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, care va preveni aparitia ridurilor si va proteja tenul impotriva deshidratarii.

Daca veti respecta aceste reguli, atat de simplu de urmat, cu siguranta va veti bucura de un ten superb intreaga vara!

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea