Sanatate

#remodelare corporala #hormoni celulita #tratament celulita #celulita

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Celulita, o problema cu o singura rezolvare

Apropierea sezonului cald ne determina sa fim mai preocupate de aspectul corpului nostru si sa ne mobilizam pentru remodelarea siluetei. Dupa ce in sezonul rece am lasat acest lucru in plan secund, acum a venit momentul sa ne reorganizam imaginea. Primul lucru pe lista nemultumirilor legate de propriul corp pentru peste 70% dintre femei este celulita.

 

Aceasta afectiune a pielii este rezultatul unui proces anormal de stocare al grasimilor. Aspectul de coaja de portocala este cauzat de dezechilibrul dintre hormonii estrogen, cel care creste retentia de acizi grasi, si progesteron care stimuleaza eliminarea acestora.

Sportul si dieta functioneaza doar ca adjuvante in procesul de eliminare a celulitei. Exercitiile fizice imbunatatesc tonusul muscular, dar nu si aspectul pielii pe cat ne-am dori, in timp ce alimentatia echilibrata nu reuseste sa remodeleze zonele afectate, ci doar sa impiedice agravarea stadiului deja existent al celulitei.

Din testarea atator aparate si tehnologii de pe piata medical estetica, am ajuns la concluzia ca VelaShape III este singurul tratament care ofera cele mai bune rezultate, intr-un timp scurt. Si asta pentru ca lucreaza concomitent cu patru tehnologii: radiofrecventa, infrarosu, vacuum si masaj cu role mecanice.

Fiecare tehnologie indeoplineste un rol precis: radiofrecventa si infrarosul incalzesc dermul si produc o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastilor, provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, precum si sintetizarea altora noi. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o remodelare a pielii.

Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, in timp ce masajul cu role mecanice asigura un tratament bland si agreabil.

 

Se recomanda un protocol de patru sedinte, efectuate la un interval de doua saptamani pentru cele mai bune rezultate, iar zonele care pot fi tratate sunt: gusa, bratele, abdomenul si zona lombara, fesele, coapsele si gambele. Dupa acest protocol, celulita se reduce cu un grad, iar pielea devine mult mai tonifiata.

 

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea