Sanatate

#epilare laser #epilare definitiva #epilare

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Cea mai rapida metoda de epilare definitiva

Metodele clasice de epilare pierd din ce in ce mai multe teren in fata tehnologiilor de eliminare definitiva a firelor de par nedorite. Sunt intrebata frecvent care este cea mai eficienta metoda de epilare definitiva si, dupa ce am lucrat cu toate tehnologiile existente pe piata si am observat rezultatele obtinute pe pacientii mei, raspunsul meu este unul singur: laserul Alexandrite, incorporat in aparatul Gentle Max Pro.

 

Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, acest dispozitiv a castigat increderea specialistilor din intreaga lume, dar mai ales,
a pacientilor care l-au incercat. Popularitatea lui este bazata pe lungimea de unda de 755 de  nanometri, care livreaza un nivel de energie per puls la nivelul radacinii firului de par incomparabil cu celelalte lasere. Studiile de specialitate efectuate pe toate metodele de epilare definitiva claseaza laserul Alexandrite pe primul loc, fiind cel mai rapid, sigur pentru piele, dar mai ales, foarte putin dureros.
 

Marile avantaje ale laserului Alexandrite sunt rata foarte buna de penetrare a pieli, precum si eficienta crescuta impotriva firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial. Este extrem de eficient pentru orice parte a corpului, avand un timp redus de tratament in comparatie cu alte metode de epilare definitiva.

 

Date de contact: 
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Tel.: 
021.236.23.26; 0729.232.889

  •   2014-11-27
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Articol scris de

dr Filis Demirgean

medic dermato-venerolog, Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti

Vezi toate articolele

Date de contact

021.236.23.26 0729.232.889

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Articole din sanatate

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii