Sanatate

#expunere soare #tratamente faciale #ingrijire ten #puncte negre #ten #exces de sebum

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Ce ii trebuie tenului tau la final de vara

Dupa un sezon estival plin, in care ne-am lasat rasfatate de soare, briza marii sau ne-am distrat la piscina, putem fi nemultumite de aspectul tenului. Pielea poate fi deshidratata, terna, lipsita de luminozitate si incarcata, acestea fiind consecintele razelor UV, a caldurii excesive, vantului si a apei marii sau piscinei. Este binecunoscut faptul ca soarele in combinatie alte ”elemente” estivale, precum vantul si apa sarata a marii sau cea cu clor a piscinei, contribuie la imbatranirea prematura a pielii. Actiunea caldurii, prafului si soarelui accentueaza secretia de sebum de la nivelul tenului si aparitia punctelor negre.

In momentul acesta, tenul are nevoie de un restart, de o revigorare! Pentru a contracara aceste efectele negative, tratamentul Hydrafacial se dovedeste intr-adevar ”colacul de salvare” al tenului.

Acesta este un tratament de hidrodermoabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Are o actiune multipla asupra tenului: curata porii in profunzime, elimina punctele negre, conferind pielii stralucire. Solutiile utilizate in timpul tratamentului (acid glicolic, acid salicilic, acid hialuronic, extracte naturale din aleo vera si mesteacan) sunt delicate si sunt potrivite pentru orice tip de piele. In timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicati fiecarei etape in parte (exfoliere, peeling, extractie) si unici pentru fiecare dintre pacienti, astfel incat acestia au certitudinea unui tratament sigur si in conditii de maxima igiena.

Dupa acest tratament, tenul va fi complet revigorat si hidratat, recapatandu-si stralucirea! Efectuat o data la 3-4 saptamani, procedura contribuie la sanatatea pielii si o protejeaza de factorii nocivi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea