Sanatate

#l oxigen hiperbaric #creme colagen #combatere riduri #tratament riduri #riduri

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Adevarul despre cremele cu colagen

Odata cu trecerea pragului de 30 de ani, principalul subiect de interes pentru femei devine lupta contra ridurilor. De aceea, acestea incep sa investeasca masiv in creme impotriva ridurilor, pe care companiile producatoare le recomanda drept cele mai eficiente pentru ca sunt bogate in colagen si sterg miraculos ridurile, redand tenului fermitatea de la 20 de ani.

 

In realitate, moleculele de colagen prezente in creme sunt prea mari, astfel incat foarte putine reusesc sa patrunda prin piele. De aceea, majoritatea raman la suprafata pielii, pana in momentul in care sunt indepartate prin spalare. Altfel spus, ingredientul atat de des invocat in combaterea ridurilor nu are cum sa isi faca efectul, atat timp cat el nu ajunge in derm, unde, din pricina inaintarii in varsta, scade productia de colagen.

Singura metoda non-invaziva prin care putem introduce in derm colagenul necesar unui aspect  intinerit al tenului este prin intermediul oxigenului hiperbaric, de aceea recomand cu incredere tratamentul Intraceuticals. Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, acest tratament de hidratare intensa infuzeaza in derm, fara niciun fel de injectie si fara a leza tegumentul, o combinatie puternica de acid hialuronic si peptide de colagen pentru a reintineri tenul, restabilind volumul si fermitatea pielii care si-a pierdut elasticitatea si tonusul. Pentru cele mai bune rezultate,  recomand un protocol de 6 sedinte, efectuate saptamanal, care se vor dovedi adevarate momente de rasfat pentru paciente.

 

Efectele tratamentului sunt reflectate de hidratarea profunda a pielii, reducerea ridurilor si imbunatatirea vizibila a volumului si texturii pielii. Asadar, pentru tenul matur, brazdat de riduri fine, cremele nu vor fi de niciun ajutor. Pacientele vor gasi un aliat de incredere in acest tratament cu oxigen hiperbaric, care va reusi sa le redefineasca tenul si sa ii imbunatateasca tonusul!

 

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Tel.:
021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea