Sanatate

#buze #marire buze #implanturi silicon #buze seducatoare #acid hialuronic buze

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Putem avea buze senzuale fara chirurgie?

Buzele senzuale sunt pe cat de atragatoare, pe atat de sexy. Desi am depasit perioada in care aproape toate femeile visau sa arate la fel ca frumoasa actrita Angelina Jolie, buzele pline, carnoase si apetisante se afla in continuare printre cele mai arzatoare dorinte ale femeilor. Drept urmare, trucurile babesti si tratamentele cosmetice sunt si ele la mare cautare.

Fie ca vorbim despre aplicarea piperului cayenne sau a uleiului de scortisoara pe buze pentru a stimula circulatia sangelui, fie ca vorbim de numeroasele tehnici de aplicare a produselor cosmetice pentru a mari volumul buzelor, trebuie precizat ca niciunele nu ofera rezultate pe termen lung.

Intr-adevar, trucurile cosmetice pot oferi rezultate satisfacatoare pe moment, insa nicio metoda, cu exceptia chirurgiei estetice, nu poate garanta buze simetrice, voluminoase si bine definite.

Marirea buzelor este o procedura simpla, nedureroasa, cu riscuri minime, la fel ca si in cazul altor interventii chirurgicale.

Exista doua modalitati prin care aceasta procedura poate fi realizata, si anume injectarea in buze a unor substante precum acidul hialuronic sau folosirea unor implanturi permanente de silicon.

In cazul in care optati pentru procedeul injectabil, trebuie sa stiti ca acidul hialuronic se introduce in buze prin niste ace mici, dupa efectuarea anesteziei locale. Rezultatul obtinut nu va fi pe viata, ci pentru o perioada care variaza intre 6 si 12 luni.

Cea de-a doua procedura consta in introducerea implanturilor siliconice intr-un tunel realizat in buza dupa efectuarea unor incizii situate in zona colturilor gurii. Si aceasta interventie se face sub anestezie locala, iar spitalizarea nu este necesara.

Buzele pline atrag atentia si emana in acelasi timp si senzualitate, oferind mai multa incredere si siguranta in propriile forte. Este dovedit stiintific ca,atunci cand ne simtim bine in pielea noastra, avem mai multa incredere in noi, ceea ce ne asigura succesul atat in plan personal, cat si profesional. Tocmai din acest motiv, este important sa fim foarte bine informati pentru a putea lua cele mai bune decizii cand vine vorba despre aspectul nostru fizic.

Pentru mai multe informatii despre interventia de marire de buze va invit sa intrati si pe site-ul www.drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Adresa: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti sau Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti
Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web:operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu