Sanatate

#chirurgie plastica #expert acasa.ro #dr. Cristian Nitescu

Expertul Acasa.ro, dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Expertul Acasa.ro, dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Atractia pentru frumos este un impuls aproape ancestral, indiferent ca suntem barbati sau femei. De aceea, dintotdeauna am fost preocupati de aspectul nostru fizic.

Am o experienta in chirurgia estetica de peste 20 de ani si in tot acest timp m-am ghidat dupa ideea ca interventiile estetice reusite sunt cele care creeaza un aspect fizic frumos, armonios, mult imbunatatit, fara a fi evident insa ca persoana respectiva a fost supusa unei interventii chirurgicale. Scopul meu final este sa reusesc sa creez o imagine cat mai naturala.

Chirurgia estetica este in acelasi timp o stiinta si o arta, iar rolul meu este acela de a va pune in evidenta frumusetea pentru un plus de incredere.

Pentru mine, chirurgia estetica este mai mult decat o meserie, este o pasiune. O pasiune pentru frumos, pentru armonie, pentru estetic. Din acest motiv, am tins mereu spre perfectionare: atat cea profesionala, prin afilierea la diferite societati de profil si prin documentarea continua, cat si cea a actului medical in sine.

Calitatea actului medical este un alt element esential ce ma defineste ca medic estetician. In aceasta specializare esti cu adevarat bun atunci cand detii capacitatea de a-ti indeplini profesia la un standard inalt de calitate, atunci cand pacientul este multumit si oferi incredere.

Pentru mine, cea mai importanta este multumirea pacientului, bucuria sa este cea care imi aduce mie linişte şi multumire sufleteasca.

Va stau la dispozitie in cabinetele mele:

Dr. Cristian Nitescu

medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Adresa: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti

sau

Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti

Email: office@operatie-estetica.ro

Telefon: 0722.789.792

Web:operatie-estetica.ro, www.DrNitescu.ro

Articole scrise de Cristian Nitescu

  •  
  •  
doctor Cristian Nitescu