Sanatate

#maini #acid hialuronic #peeling chimic # rejuvenare tegumentara #maini imbatranite #elasticitate maini #lipofiling

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Maini cu aspect imbatranit? Iata cum le pot fi redate textura si elasticitatea

Cand vine vorba despre combaterea semnelor imbatranirii, foarte multe persoane isi indreapta atentia cu precadere asupra metodelor si procedurilor chirugicale de intinerire a fetei. De multe ori, se uita faptul ca desi chipul arata mai tanar, mai efervescent si mai luminos, varsta ne poate fi tradata foarte usor de aspectul mainilor.

 

In timp, tesuturile moi de la nivelul mainilor isi pierd, treptat, din volum, fapt care afecteaza pielea, favorizand aparitia ridurilor si a pielii lasate, precum si aspectul proeminent al venelor si tendoanelor de la nivelul acestora.

Desi mainile sunt vazute de multe ori ca o carte de vizita a persoanei, ele sunt adesea prea putin protejate. Nu trebuie uitat ca razele ultraviolete afecteaza foarte mult pielea de pe maini, provocand uscarea tegumentelor, scaderea elasticitatii si aparitia petelor maronii. Din fericire, chirurgia estetica ofera numeroase solutii de intinerire a aspectului mainilor, cum ar fi procedeele de rejuvenare tegumentara: lipofilingul (injectarea de grasime proprie in tesuturi), injectiile cu acid hialuronic, mezoterapia sau peelingul chimic.

Procedurile de rejuvenare tegumentara se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor. Acestea sunt solutia cea mai la indemana pentru persoanele care doresc sa redea mainilor o textura fina, moale si catifelata, precum si o piele uniforma. Procedeele de intinerire a mainilor refac stratul de grasime subcutanat si conturul tineresc al dorsului mainilor, redand si vitalitatea pielii.

Turn off for: Romanian

Persoanele care doresc sa apeleze la procedurile de rejuvenare a mainilor trebuie mai intai sa-si aleaga un bun chirurg estetician. Este indicat ca in timpul consultatiei, posibilul pacient sa impartaseasca medicului motivele pentru care doreste o astfel de procedura, precum si asteptarile pe care le are in urma interventiei. Medicul va analiza aspectul mainilor dumneavoastra, pentru a stabili exact procedura cea mai potrivita in cazul de fata. Ulterior,
fiecarui pacient ii vor fi explicate eventualele riscuri ale procedurii, dar si pasii care trebuie urmati inainte de realizarea interventiei.

Injectarea substantelor de reintinerire a pielii mainilor se realizeaza subcutanat, simplu si rapid. Toate aceste proceduri se pot realiza sub anestezie locala (aplicare de creme anestezice topice), dar in cazul unor interventii extensive poate fi necesara si administrarea unui sedativ.

 

Majoritatea procedurilor de rejuvenare a mainilor sunt minim-invazive, adica sunt realizate prin injectii/incizii foarte mici la nivelul tegumentelor. Astfel, si perioada de recuperare in aceste cazuri este minima.

Pentru mai multe informatii despre tipurile de proceduri de rejuvenare tegumentara, ma puteti contacta pe site-ul drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web: operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea