Sanatate

#chirurgie estetica #implant fesier #posterior ferm #operatie fesieri

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Implantul fesier - solutia optima pentru un posterior de invidiat

Popularitatea interventiilor chirurgicale de marire a posteriorului a crescut foarte mult in ultimiiani in Europa si in Statele Unite ale Americii. In ceea ce priveste America de Sud, putem spune cu certitudine ca un posterior frumos, ferm si bine conturat, asemenea posteriorului divei latino-americane Jennifer Lopez, a reprezentat dintotdeauna cea mai atractiva si apreciata insusire a unei femei.

Femeile care doresc sa apeleze la implantul fesier trebuie sa stie ca aceasta interventie nu este recomandata tuturor, ea fiind chiar strict interzisa in anumite situatii. De exemplu, candidata ideala trebuie sa fie perfect sanatoasa, sa nu fumeze si sa fie dispusa sa urmeze intocmai indicatiile chirurgului estetician. De asemenea, candidata ideala trebuie sa fie constient ca procedurile de chirurgie estetica nu reprezinta niste solutii miraculoase, ci ca ele ofera rezultate foarte bune de remodelare a partilor pe care persoana respectiva doreste sa le imbunatateasca.

Inainte de a apela la implantul fesier pacienta trebuie sa stie ca exista un risc crescut pentru complicatii in cazul persoanelor cu diabet, probleme cardiovasculare sau hepatice. Tocmai din aceste motive este foarte important ca, inainte de a opta pentru aceasta interventie chirurgicala, persoana in cauza sa se consulte cu medicul specialist in chirurgie estetica.

 

In ceea ce priveste procedura in sine, operatia dureaza aproximativ doua ore si se desfasoara sub anestezie generala. De cele mai multe ori, incizia se efectueaza in partea superioara a santului interfesier, unde se va crea un “buzunar” suficient de mare pentru introducerea implantului din silicon semi-solid.

Bineinteles, ca in cazul oricarei interventii chirurgicale, pot aparea si anumite complicatii, dar putin probabile daca chirurgul estetician este unul cu experienta: infectii, sangerari, asimetrie sau afectarea nervilor si/ sau a muschilor. Din fericire, toate acestea pot fi evitate daca pacientul respecta intocmai recomandarile postoperatorii.

Implantul fesier poate reprezenta solutia optima pentru persoanele care isi doresc un posterior de invidiat, atractiv si bine conturat. Singura conditie este ca pacientul sa respecte cu sfintenie indicatiile medicului si sa fie realist si constient de toate aspectele pe care le implica supunerea la o astfel de operatie.

Va invit pe site-ul meu pentru a afla mai multe informatii despre aceasta interventie de chirurgie estetica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea