Sanatate

#infrumusetare #operatii estetice #chirurgie estetica #chirurg plastician

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Ce asteptari trebuie sa ai de la chirurgul estetician?

Sunt persoane care, atunci cand apeleaza la chirurgia estetica, stiu foarte clar ce vor si ce fel de interventie li se potriveste. Marea masa de pacienti sunt, insa, cei care stiu ce si-ar dori sa modifice sau sa retuseze, dar care nu sunt siguri in ceea ce priveste tipul de procedura potrivit pentru nevoile lor. Pentru toti, alegerea medicului chirurg estetician este extrem de importanta, pentru obtinerea rezultatelor dorite.



Chirurgul plastician este cel care poate sa scoata in evidenta atuurile fiecarui pacient in parte. O prima vizita in cabinetul de chirurgie estetica poate fi suficienta pentru a afla daca specialistul in cauza este si cel cu care veti merge mai departe in demersul dumneavoastra de imbunatatire a aspectului fizic.



Consultatia dureaza aproximativ 30 de minute, iar in acest timp trebuie sa discutati cu medicul despre micile defecte pe care doriti sa le indreptati, despre tipurile de interventii chirurgicale recomandate in aceste cazuri, sa aflati avantajele si dezavantajele fiecarei proceduri, dar si despre recomandarile pre si post-operatorii, rezultatele anticipate si eventualele operatii ulterioare de care veti avea nevoie.

De asemenea, este absolut necesar sa-i relatati medicului istoricul dumneavoastra medical, operatii efectuate anterior, eventualele tratamente pe care le luati (inclusiv vitamine sau tratamente homeopate), daca tineti regimuri de slabire sau daca beneficiati de terapie psihologica.

 

In timpul consultatiei, chirurgul o sa va intrebe si despre eventualele temeri pe care le aveti in legatura cu interventia de infrumusetare la care urmeaza sa fiti supus/supusa. Va va lamuri toate aceste aspecte, explicandu-va clar fiecare pas al interventiei si metodele cele mai potrivite prin care pot fi reduse eventualele riscuri.

 

Nu uitati ca nu exista interventie chirurgicala fara riscuri. De asemenea, in ciuda iscusintei si pregatirii chirurgului, orice operatie estetica se soldeaza cu cicatrice, al caror aspect depinde foarte mult de organismul dumneavoastra, precum si de respectarea indicatiilor postoperatorii.

Este recomandat ca in perioada postoperatorie sa aveti pe cineva apropiat alaturi de dumneavoastra, intrucat de cele mai multe ori trebuie sa fiti ajutat/a la anumite lucruri pe perioada recuperarii.

Pentru mai multe informatii despre orice tip de interventie chirurgicala estetica, ma puteti contacta pe site-ul drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web: operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea