Sanatate

#dimensiuni implanturi #implanturi mamare # marire sani #implanturi #operatii estetice

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Cum alegem marimea optima a implanturilor mamare?

Majoritatea femeilor care isi doresc un bust mai generos se lovesc initial de intrebarea “Ce dimensiune de implant mi se potriveste?”. Raspunsul depinde de o serie de factori, cum ar fi dimensiunile actuale ale bustului, marimea toracelui, inaltimea si greutatea pacientei, precum si stilul de viata.
 

Astfel, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca pentru ca rezultatul final sa fie bun, sanii trebuie sa fie proportionali cu restul trasaturilor corporale ale persoanei in cauza.

In primul rand, femeile care doresc sa-si mareasca bustul trebuie sa inteleaga ca implanturile mamare nu vin in marimi A, B, C, D, asa cum sunt confectionate sutienele. Toate implanturile se masoara in volum, deci in centimetri cubi, pentru a oferi fiecarei persoane dimensiunile pe care si le doreste. De exemplu, o femeie care poarta marimea 34B la sutien va avea nevoie de un implant mai voluminos pentru a ajunge la dimensiunea 34D, fata de o persoana care porneste de la dimensiunea 34C. Astfel, conteaza foarte mult in alegerea implantului si cantitatea de tesut mamar existenta la fiecare pacienta.

Spuneam mai sus ca dimensiunile actuale ale bustului conteaza foarte mult in alegerea implanturilor, pentru ca implantul trebuie acoperit cu tesuturile pacientei, care trebuie sa fie suficiente si adecvate pentru un rezultat bun si durabil in timp. Un implant prea mare pune o presiune foarte mare pe pielea si tesuturile sanului, rezultand intr-o recuperare dificila si un rezultat defavorabil, cu risc crescut de complicatii. De aceea, pacientele nu trebuie sa vina cu idei preconcepute, ci pur si simplu sa se consilieze cu medicul chirurg plastician asupra volumului potrivit in cazul lor.

 

Nu trebuie uitat ca nu totul se rezuma doar la dimensiunile implanturilor dorite. Pana la urma, scopul final este sa obtinem un bust voluptos, armonios si bine proportionat, cu aspect cat mai in natural.

 

Decizia finala in ceea ce priveste dimensiunile si tipul implanturilor mamare va fi luata in cabinetul de chirurgie estetica, impreuna cu medicul estetician. Acesta va va ajuta sa alegeti exact dimensiunile de care aveti nevoie pentru a obtine un bust ferm si bine conturat, in armonie cu imaginea dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii despre operatia de marire de sani si despre tipurile si dimensiunile de implanturi mamare ma puteti contacta si pe site-ul meu – drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web: operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea