Sanatate

#dieta raw vegana #raw

Expertul Acasa.ro, Andreea Mihalcea: 5 motive pentru care ar trebui sa incerci o masa raw vegana

Chiar daca nu are zahar, gluten sau lactoza si se pregateste fara foc, are gust si inca unul exceptional! Si in afara de gust, vine la pachet cu mai multi nutrienti decat ne-am fi putut imagina! Nu e ECO sau BIO dar e tot din 3: RAW.

 

I se mai spune dieta raw-vegana, stil de viata crudivor sau hrana vie, si te trimite la cumparaturi cu o lista care cuprinde fructe, legume, frunze verzi, germeni si vlastari, nuci si seminte proaspete sau care nu au fost procesate la mai mult de 47 grade C.

Retetele raw au ca rezultat preparate pure, pline de vitamine, minerale, enzime si fitonutrienti (nutrienti specifici care se regasesc in plante).

Avantajele dietei raw-vegana

 1. Nivelul tau de energie va fi intotdeauna la cote maxime. Nu vei mai simti nevoia unei sieste dupa masa de pranz si nici nu ti se va face somn pe la 17:00. In plus, vei avea chef inclusiv de o iesire cu prietenii dupa munca! Bonus, niciun proiect nu ramane nerezolvat sau amanat pentru "un moment in care te poti concentra asupra lui".

 

2. O sa iesi victorios in lupta cu ultimele 5 kilograme care s-au atasat atat de tare de tine incat indiferent ce ai face nu vor si nu vor sa te paraseasca.

 

3. Abundenta fibrelor solubile si insolubile va avea grjja ca tranzitul intestinal sa nu mai fie o grija pentru tine iar sistemul tau digestiv va functiona ca un ceas elvetian.

 

4. Tenul iti va deveni curat ca lacrima, fara interventii sau proceduri complicate.

 

5. Posibilitatile sunt in mod real nelimitate, toate pline de arome surprinzatoare si neasteptat de satioase. Bucataria raw a devent repede o arta, iar partea buna e ca totul se prepara in mai putin de 30 de minute.

Date de contact:
Andreea Mihalcea

Fondator totul despre raw®
Email: andreea@totuldespreraw.ro
Website: www.totuldespreraw.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Mihalcea

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea