Sanatate

#cum sa slabesti #cursuri de dans #studio dans #expert acasa.ro mirel roman # mirel roman coregraf # dans bucuresti

Expertul Acasa.ro, Mirel Roman: 9 motive sa dansezi acum!

Intr-o lume in care stresul cotidian isi lasa amprenta negativa asupra starii noastre generale, relaxarea devine o misiune, un deziderat al fiecaruia dintre noi. Nevoia de a face miscare, de socializare, de apropiere si de a te cunoaste mai bine este in fiecare zi mai pregnanta. In acest univers al timpului limitat, al relatiilor tensionate si al incordarii, dansul devine o cale catre optimism, buna dispozitie, relaxare si recreere.

Foarte multe persoane care participa deja la programele noastre de dans, au raportat pierdere in greutate, reducerea tensiunii arteriale, flexibilitate sporita, rezistenta imbunatatita, o postura mult mai buna, incredere crescuta in sine, un nivel crescut de energie si rezistenta, o stare de spirit mult mai pozitiva. Sistemul de predare a dansului este orientat catre 9 beneficii imediate, prin pasi de dans:

  1. Scapi de stres si te relaxezi

  2. Starea ta de sanatate se imbunatateste

  3. Dobandesti o postura ferma si mai multa gratie

  4. Ai mai multa incredere in tine

  5. Socializezi mai bine cu cei din jurul tau

  6. Relatiile de cuplu, de afaceri si cu prietenii se imbunatatesc

  7. Intalnesti oameni noi cu preocupari comune

  8. Te simti in largul tau la petreceri

  9. Te distrezi mai mult, zambesti mai mult si ai o dispozitie mai buna

Dansul a reprezentat inca din cele mai vechi timpuri o modalitate de exprimare a gandurilor, a emotiilor, a trairilor, dar si o modalitate de distractie si eliberare a psihicului. Dansul este privit ca o modalitate de educatie si arta, iar mai apoi ca mijloc terapeutic. Prin dans ne exprimam bucuria, tristetea, iubirea, dorinta.

Dansul exista in fiecare dintre noi si ne putem bucura de el indiferent de varsta. Distractia, buna dispozitie, exercitiul fizic si cunoasterea de noi oameni, sunt doar cateva din beneficiile evidente pe care le poti obtine dansand. Iar la Arthur Murray, dansul devine un stil de viata.

Date de contact: 
Mirel Roman 
Manager Arthur Murray Bucuresti
Web: 
arthurmurray.ro
Tel.: 0722.876.876
Facebook: ArthurMurrayRo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mirel Roman

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea