- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 5
- Urmatoarea pagina
1. Omleta cu somon afumat si spanac
Ingrediente:
- 4 - 6 oua
- 1 legatura spanac
- 150-200 g somon afumat
- 2 linguri ulei masline
- sare, piper
Bateti ouale pana fac spuma, asezonati cu sare si piper. Incingeti uleiul in tigaie si turnati ouale batute. Presarati frunze de spanac si somon peste oua. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati 2-3 minute, in functie de grosimea stratului de oua batute. Ridicati capacul, pliati omleta si mai lasati 1 minut. Serviti alaturi un suc proaspat de portocale. Hranitor, delicios si rapid. Un mic dejun pentru o zi plina de activitati!
PONT: Daca doriti puteti face un sandwich minunat cu aceasta omleta. Asezati-o intre doua felii de paine cu cereale si adaugati cateva frunze proaspete de spanac.
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 5
- Urmatoarea pagina