Retete

#Expertul Acasa.ro #gastronomie #Andreea Szasz

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz

Pasiunea pentru mancare o am de cand ma stiu, iar cu timpul am realizat ca este un act social ce ne aduna pe toti pentru a ne povesti viata cotidiana. Ne intalnim la masa cu familia, luam pranzul cu colegii de serviciu, la cina petrecem cu prietenii si tot asa, dar cel mai sincer din tot acest act este momentul in care savurezi mancarea. Esti acolo cu oricine si spui orice, dar momentul intim dintre tine si bucatica aceea din farfurie se traduce prin sinceritate, o dragoste sincera pentru placerea pe care o dezlantuie preparatul culinar din fata ta.

 

Moto:

"Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare"

 

George Bernard Shaw, 

scriitor gurmand pe care nu as vrea sa-l contrazic.

 

 

Pasiunea pentru mancare m-a impins sa calatoresc doar pentru a descoperi ce ascunde lumea gastronomiei, pentru a-mi cultiva gusturile, pentru a-mi dezvolta imaginatia "culinara" si nu numai.

 

Imi place sa traiesc cu gandul ca mai sunt foarte multe de gasit si gustat in lumea asta. Toate acestea m-au facut cu timpul sa visez la un loc dedicat bucatariei si am gasit rezolvarea in deschiderea unui restaurant. Am ales un aer targovet, cu preparate de pe meleagurile Romaniei, pentru ca persoanele din jurul meu sa descopere gramatica bucatariei noastre.

 

Cu trecerea anilor am invatat ca gustul se educa si trebuie educat corect. Pentru a intelege bucatariile celor din jur (internationale) trebuie sa cunosti si sa inveti bucataria ta. Pentru a intelege finetea icrelor negre si cand trebuie sa le consumi, mai intai trebuie sa cunosti varza calita cu carnati afumati de porc. Lacomia este omeneasca, dar strica bucataria, asa ca trebuie sa educi si spiritul pentru gastronomie. Putin si bun, asa trebuie sa stim a manca.

 

In fiecare saptamana vom gati impreuna, ne vom educa simtul culinar si vom descoperi secrete ascunse ale gastronomiei!

 

Pentru orice informatie ma puteti contacta:

Facebook: Szasz Sasha

E-mail andreea.oana.szasz@gmail.com

Tel: 0724442240

Site: latreimagari.ro

Articole scrise de Andreea Szasz

  •  
  •  
Andreea Szasz