Retete

#retete #gastronomie #expert acasa.ro #Ana Rotaru

Expertul Acasa.ro, Ana Rotaru: "Sunt adepta mancarurilor sanatoase si usor de preparat"

Expertul Acasa.ro, Ana Rotaru: "Sunt adepta mancarurilor sanatoase si usor de preparat"

Gustul, mirosul, aspectul si timpul sunt lucrurile care conteaza intr-o bucatarie moderna. Spunand moderna nu ma refer neaparat la bucataria utilata si decorata ca fiind de pe planeta Marte, ma refer la secolul XXI, cel al recordurilor personale, depasirii limitelor, tempoului alert si exploziei energetice.

Astazi accentele nu sunt cele de odinioara, prevaleaza intensitatea gustului mai curand decat volumul mancarii, delicatetea aromelor mai curand decat mirosul izbitor, aspectul ingrijit al farfuriei si bineinteles timpul limita cel cu care se confrunta fiecare cetatean al epocii contemporane.

Am 24 de ani, sunt insarcinata cu primul copil, pe care il astept deja de pe o zi pe alta, in paralel sunt avocat stagiar si am o mica afacere pe care incerc sa o inchid. Cu alte cuvinte sunt in criza de timp iar mai nou si de forte, pentru ca bebelusul isi cere drepturile zilnic iar pe el nu pot sa-l refuz nicidecum.
 
O sa incerc sa impartasesc acea mica farama de experienta pe care am adunat-o in acel scurt timp de cand sunt pasionata de gastronomie si bineinteles tipsurile, retetele si tehnicile pe care le-am insusit la Masterchef.
 
Apropo de Masterchef recomand tuturor celor pasionati de arta culinara sa isi testeze fortele in competitie, o scoala mai performanta si cu un program atat de alert si intens de studiu nu am mai intalnit dar nici nu am auzit.
 
Fiind adepta mancarurilor sanatoase si celor usor de preparat, sper din tot sufletul ca retetele pe care urmeaza sa le impartasesc cu voi sa se dovedeasca a fi gustoase, sanatoase si rapide.
 
Cu mult respect si drag,
Va cuprind pe toti.

Articole scrise de Ana Rotaru

  •  
  •  
Ana Rotaru