Retete

#salata #salata paste #retete salate #salata eisberg #salata peste

Gateste cu Oana: Cum faci o salata Eisberg cu paste si peste

Salata saptamanii este de la Eisberg, respectiv salata Chef (cu endivia, frisee, sfecla rosie, seminte dovleac), la care am adaugat paste si peste din conserva (Sardina). Eu am facut o improvizatie, pentru ca aceste ingrediente le aveam deja in casa. Mai multa inspiratie pentru toata familia daca doriti alt fel de salate gasiti in retetarul Eisberg, de aici.


Timp de preparare: 10 minute

Portii: pentru 4 persoane


Ingrediente:

  • salata Chef de la Eisberg (cu endivia, frisee, sfecla rosie, seminte dovleac)
  • cateva frunze de spanac din salata Baby Spinach
  • 2 conserve de peste (ton maruntit sau Sardina)
  • 100 de grame de paste fierte
  • dressing Caesars – 50 g din sticla de 250 g
  • zeama de lamaie
  • un strop de ulei de masline Costa D’oro, sare si piper (dupa gust)
  • jumatate de castravete


Mod de preparare:

Se desface intai salata din punga, se adauga cele cateva fire de spanac (dupa gust cat de mult doriti), se presara sarea, apoi se adauga conserva de peste, pastele fierte (conform instructiunilor de pe ambalaj, in functie de ce tip de paste vreti sa folositi) si racite, castravetii si zeama de lamaie. La sfarsit se adauga dressingul Eisberg.

Oana Grecea, Ganduri si Bucatareala
PS: Mai multe ganduri, impresii si sfaturi pe Facebook

  •   2013-07-23
  •  
  •   comentarii
Oana Grecea

Articol scris de

Oana Grecea

Vezi toate articolele

Date de contact

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii