Retete

#salata struguri #salata snitel #salate fara retete #salate

Gateste cu Oana: 3 salate fara retete

Ei bine, da. Cred ca le puteti gati din priviri. Zic bine, nu? 3 salate fara retete, adica fara cantitati, doar ingredientele sa le tineti minte pentru ca oricum noi gandim totul vizual. Pentru rapiditate, folositi salate la punga Eisberg si masa e ca si pusa.
 

 

Hai s-o luam pe rand. In poza 1, puteti folosi frunze de salata verde, de orice fel. La care adaugati cateva cubulete de branza (de oaie, de capra, de vaca, cum va place si cum aveti prin casa), niste masline bune verzi (umplute cu gogosari – optional), rosii cherry, ardei verde si galben. Putina sare si combinatia e gata de mancat.

In poza doi vorbim de salata Endivia cu snitel de pui, dar evident ca puteti pune orice carne alaturi. Peste salata puteti turna zeama de la o jumatate de lamaie si putin ulei de masline, sare si piper.

 

In poza trei vorbim de salata Valeriana cu cateva cubulete de branza cu mucegai, cateva boabe de  struguri, nuci si cateva felii de mar. Gata de consumat cu putina zeama de lamaie pe deasupra (chiar si pe mar, cu ocazia asta ii intarzie oxidarea in farfurie).


 

De post si vegetariene sunt doar salatele 1 si 3. Nu trebuie sa le faceti toate odata, doar sa tineti minte cand aveti prin casa aceste ingrediente ca merita sa incercati.

Oana Grecea

Mai multe retete, bio si nu numai, gasiti pe gandurisibucatareala.ro si retetetv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Oana Grecea

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea