Retete

#chiftele napolitana #chiftele #aperitiv

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Chiftele in napolitana

Nu le-am mai pregatit vreodata. Am auzit ca le pot face asa si le-am incercat. Sunt absolut delicioase. Va recomand sa le incercati si o sa fii multumita. Spor!

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 ceapa
  • 5 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 foi de napolitana
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

1. Am pus carnea tocata intr-un castron, am adaugat usturoiul pisat, ceapa tocata foarte marunt, painea inmuiata si stoarsa bine, trei oua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Am amestecat bine si am lasat cateva minute sa se aromatizeze.

2. Am asezat o foaie de napolitana pe un tocator, am intins carnea si am acoperit cu a doua foaie de napolitana. Am taiat patratele.

3. Am batut doua oua cu putina apa si am trecut patratelele prin amestec. Le-am tavalit prin pesmet si le-am prajit, la foc mic, pe ambele parti, in ulei incins. Le-am scos pe prosoape absorbante.

  •   2015-08-19
  •  
  •   comentarii
Mariana Robescu

Articol scris de

Mariana Robescu

Vezi toate articolele

Date de contact

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii