Un aperitiv care se prepara foarte usor si este si foarte gustos. Mai pregatesc bulete si de cartofi cu branza. Sunt la fel de gustoase.
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 150 g sunca de pui
- 1 ardei gras rosu
- 100 g branza de oi
- 3 oua
- 6 linguri faina
- 4 felii de paine
- sare
- piper
- o lingurita oregano uscat
- pesmet
- ulei pentru prajit
Cum prepari:
1. Am inmuiat painea in apa, am stors-o bine si am pus-o intr-un castron. Am pus branza scursa bine, sunca de pui si ardeiul gras taiate cubulete, branza de oi rasa si am omogenizat.
2. Am adaugat faina, ouale, piper, dupa gust, si am omogenizat compozitia. Am pus oregano uscat si am amestecat din nou. Am gustat si am pus putina sare.
3. Am luat cu lingura din compozitia de branza, am pus pe o farfurie cu pesmet si am format bilute.
4. Le-am pus in baie de ulei incins si le-am prajit, pe toate partile, la foc mic. Le-am scos pe prosoape absorbante.