Retete

#culinar #expert acasa.ro #Mariana Robescu

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pentru mine, bucataria este locul unde as sta si 12 ore fara sa ma plictisesc, este locul ma eliberez de toate tensiunile. Am un blog pe care l-am intitulat simplu, Retetele Marianei, pe care l-am facut nu pentru vreun castig material, ci din dorinta de a impartasi celorlalti pasiunea mea. In prezent, sunt food editor la revista de alimentatie sanatoasa pentru copii "Pap tot!". 



Am ajuns food editor tarziu, cu 5 ani in urma, cand am inceput sa lucrez in redactia "Click pentru femei", dar placerea de a gati am descoperit-o pe la 12 ani, cand eram fascinata de ceea ce pregatea mama in bucatarie. Ar fi fost imposibil sa nu o mostenesc pentru ca era o gospodina desavarsita, gatea mancaruri si deserturi din zona Buzaului cum n-am mai mancat nicaieri.

Eram tot timpul langa ea, tocam legume, intindeam aluatul de gogosi si-l taiam, bateam ouale pentru pandispan, si nu cu mixerul, ca nu aveam, ci cu
telul. La inceput, nu intelegeam cum aluatul acela nu prea imbietor la vedere se transforma miraculos in bunatati neinchipuite.
Acum insa am ajuns la nivelul la care experimentez in bucatarie retete noi si chiar le inventez. De abia astept sa vi le impartasesc si voua.

Mariana Robescu

Food editor Pap tot!
 

Articole scrise de Mariana Robescu

  •   2014-05-07
  •  
Mariana Robescu

Articol scris de

Mariana Robescu

Vezi toate articolele

Date de contact

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii