Retete

#ingrediente retete #retete #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Claudiu Sociu

Expertul Acasa.ro, Claudiu Sociu

Pasiunea mea pentru gatit este recenta si este rezultatul infruntarii propriilor demoni. De-a lungul timpului, am evitat sa incerc retete mai complexe de nivelul unor ochiuri cu cartofi prajiti. Apoi, intr-o perioada in care cautam solutii pentru restabilirea echilibrului in viata personala, chiar daca nu erau in zona de confort, am gasit conceptul pentru Foodish - o afacere ce ofera o solutie pragmatica, economisind timpul celor ce vor sa gateasca sanatos acasa, dar au un program incarcat, insa si o solutie celor pe care, din diverse motive, ii sperie arta gatitului.
 

Odata intrat in lupta cu retetele culinare, m-am transformat dintr-un pusti speriat intr-un erou bucatar neinfricat. E adevarat, incurajarile prietenilor, cei care au riscat si s-au bucurat de faptele mele de vitejie, au contat enorm.

O fire mai analitica, inginer fiind de profesie, am efectuat un research personal la fiecare reteta clasica, pentru a afla, cat mai corect, ingredientele si cantitatile din reteta originala. Profesand in marketing in ultimii ani, stiu insa ca o jumatate de lingurita de creativitate si un varf de cutit de personalizare sunt necesare la fiecare reteta. Iar aceste ingrediente le-am inclus si in reteta Foodish.

Tatal unui baietel de 3 ani, sunt in perioada in care abordez retete noi, care sa fie pe gustul celui mic.

Pentru Acasa.ro, ma voi concentra pe retete clasice ca Lasagna, Coq au Vin, Vitel Marengo si altele. Sa aveti pofta!

Date de contact:
Claudiu Sociu

E-mail: sociu.claudiu@gmail.com
Site: foodish.ro
Facebook: www.facebook.com/foodish.ro

Articole scrise de Claudiu Sociu

  •  
  •  
Claudiu Sociu