Retete

#cartofi #ardei iute #reteta Transilvania #chiftelute cartofi

Expertul Acasa.ro, Chef Petre Borosoiu: Chiftelute din cartofi - reteta traditionala din Transilvania

Pentru momentele cand dispui doar de ingrediente ieftine sau cand musafirii isi anunta prezenta in ultimul moment, chiftelutele din cartofi sunt reteta perfecta. Ele se fac rapid, sunt satioase si pot fi “stropite” cu bere.

 

Ingrediente:

  • 10 cartofi

  • un catel de usturoi
  • 3 oua
  • 4 linguri de faina
  • rozmarin
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • un ardei iute
     

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se dau pe razatoare. Peste cartofi se adauga celelalte ingrediente.  Se amesteca bine pana se omogenizeaza. In uleiul incins se adauga treptat cate o lingura din compozitie si se lasa la prajit pana se rumeneste.

Pofta buna!

Chef Borosoiu Petre
Telefon:
 0735325028

E-mail: borosoiu.pere@yahoo.com


 

  •   2014-02-11
  •  
  •   comentarii
Petre Borosoiu

Articol scris de

Petre Borosoiu

Vezi toate articolele

Date de contact

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii