Retete

#tort #candy-bar #tort nunta #tort martipan #tort frisca #torturi personalizate

Expertul Acasa.ro, Alina Sudriu: Vrei o nunta de vedeta? Iata cum sa alegi tortul perfect

De cele mai multe ori, alegerea tortului este o decizie dificila pentru multe cupluri. Va aparea in fotografii, este punctul culminant al evenimentului, este asteptat de toti invitatii, trebuie sa fie deosebit, sa se adapteze tematicii nuntii si, in acelasi timp, sa fie pe gustul tuturor invitatiilor. Imi face placre sa iti dau cateva sfaturi.
 

Gaseste-ti inspiratia

Te poti inspira din detalii ale povestii voastre de iubire, din pasiunile voastre comune sau din elemente ale decorului de nunta. De exemplu, se pot realiza torturi pe care sa imprimi povestea voasta de dragoste, scrisa de voi, candy bar-uri si torturi personalizate cu detalii din calatorii sau torturi cu flori naturale - aceleasi care se regasesc in decorul nuntii si buchetul tau. Posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate. Provocarile reprezinta un motiv de bucurie pentru orice specialist.


Cerceteaza site-urile si paginile de socializare ale furnizorilor de dulciuri pentru evenimente, verifica-le portofoliul si oferta si fa o lista cu cei care se potrivesc gusturilor tale. Verifica si site-urile din afara - te vei convinge astfel ca aproape orice este posibil in materie de dulciuri de nunta. Trebuie doar sa gasesti atelierul care iti poate transforma dorintele in realitate.

Comanda din timp

Nu exista cu adevarat o perioada standard pentru plasarea comenzilor pentru tortul de nunta, insa exista perioade si date care sunt mai solicitate pentru nunti si se ocupa mai repede. Pentru a te asigura ca furnizorul ales poate prelua comanda pentru data aleasa de tine, stabileste o intalnire din timp. Recomand ca programarea de consultanta pentru alegerea decorului si compozitiei tortului si candy bar-ului sa fie stabilita cu aproximativ doua luni inainte de data nuntii.

Mergi la intalnire pregatita

Ideal ar fi ca la intalnirea de consultanta sa ai deja stabilita locatia, tema nuntii si numarul de invitati. E important, de asemenea, sa mentionezi daca petrecerea se desfasoara in interior sau in aer liber. In functie de aceste elemente, consultantul te poate ghida in alegerea compozitiei si a decorului care sa se integreze perfect in tema nuntii, si chiar sa o scoata in evidenta.

La Grace Couture Cakes, intalnirea de consultanta si de gustare se face doar cu programare prealabila. In cadrul acesteia, vei putea degusta mai multe tipuri de torturi, cele mai apreciate din portofoliul brandului, dar si mostre de produse care intra in alcatuirea candy bar-ului.


Ai incredere in consultantul tau

La degustare, consultantul recomanda sa se inceapa cu mostrele mai usoare, fructate, urmand cele cu ciocolata si la final mostrele alcoolizate, cu sampanie, whiskey sau Bailey's. Astfel, fiecare aroma va fi simtita perfect.

Compozitia este aleasa in functie de gusturile tale personale, iar decorul in functie de tematica evenimentului. Consultantul se asigura ca aromele si texturile alese sunt in armonie, iar decorul va fi exact asa cum il visezi. Compozitia trebuie insa luata in calcul in realizarea decorului, astfel incat tortul sa fie perfect si sa isi pastreze forma indiferent de conditii. Cantitatile recomandate de specialisti pentru o portie sunt de 100-120 grame la torturile imbracate in frisca sau ciocolata, si 150 grame la torturile cu decor martipan.

 


Date de contact:
Alina Sudriu

Consultant Grace Couture Cakes
Email:
office@gracecc.ro
Web: gracecc.ro
Facebook: Grace Couture Cakes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alina Sudriu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea