Retete

#dulciuri #expert acasa.ro #Alina Sudriu #dulciuri de lux #creatii haute-couture

Expertul Acasa.ro, Alina Sudriu

Expertul Acasa.ro, Alina Sudriu

Pasiunea pentru frumos, pentru gusturi fine si servicii fara cusur m-a condus firesc spre crearea unui business personal pentru a servi celor care sunt, asemenea mie, in cautare de calitate si rafinament. Dupa o cariera lunga in domeniul consultantei imobiliare, o data cu nasterea fetitei mele, Grace, simteam nevoia unei noi provocari.

 

Imi doream sa imi pun in valoare atat creativitatea, pasiunea pentru frumos si calitate, admiratia pentru serviciile fara cusur si evenimentele rafinate, dar sa folosesc si experienta de business acumulata in consultanta.

 

Dulciurile de lux, realizate la comanda, personalizate pentru evenimente speciale, au fost intotdeauna o pasiune pentru mine. Cu ocazia unui eveniment personal important am descoperit ca sunt o nisa de business in care puteam inova cu succes.

 

Din lista de nume la care m-am gandit, cel care a rezonat cel mai bine cu dorinta mea a fost, numele fetitei mele, „Grace”, completat de „Couture”. Asemenea unei creatii haute-couture, dulciurile noastre sunt realizate doar la cererea clientului, din ingrediente de calitate, de la furnizori de top, lucrate de o echipa de maestri cofetari si finisate cu migala folosind tehnici artizanale.

 

In scurt timp, Grace Couture Cakes a devenit parte importanta din evenimente speciale menite sa celebreze povesti de iubire, momente frumoase si clipe de sarbatoare.

 

Din dorinta de a propune constant noutati, urmaresc tendintele internationale nu doar in materie de dulciuri, ci si de evenimente, de moda, de lifestyle. Cred ca inspiratia vine din exterior, trecand insa prin filtrul imaginatiei si al experientelor personale. Ma inconjor de frumos, calatoresc si sunt conectata la tot ceea ce tine de moda si lifestyle.

 

In acelasi timp, imi gasesc inspiratia in stilul de viata, gusturile, experientele celor care au in plan organizarea unui eveniment special din viata lor. Imi face placere sa ofer consultanta personalizata tuturor celor care ne cauta si ma bucur atunci cand propunerile noastre nu doar indeplinesc asteptarile lor, dar le si depasesc.

 

Date de contact:
Alina Sudriu

Consultant Grace Couture Cakes
Email:
office@gracecc.ro
Web: gracecc.ro
Facebook: Grace Couture Cakes

Articole scrise de Alina Sudriu

  •  
  •  
Alina Sudriu