Parinti

# jucarii bio # expert parinti #Ada Minca #sfaturi parinti #cresterea copilului #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro Ada Minca

Expertul Acasa.ro Ada Minca

 Intr-o lume in care apa e otravita, aerul e poluat, mancarea e plina de aditivi si conservanti, oamenii indepartati de bunul simt, descoperi ca te afli in mare impas cand apare pe lume „minunea”, „bebe-ul”, ,,printul”, ,,printesa” sau, cum este in cazul nostru, „regina”. Ai vrea sa-i oferi tot ce e mai bun in lume: dragoste si calm – cand vii tabacit dupa 8, 10 sau 12 ore de serviciu si cu nervii in piuneze, o plimbare, o zburdalniceala la aer curat – probabil in satele de la munte se mai pot bucura de asta, o mancare sanatoasa si gustoasa – cred ca generatia mea a fost printre ultimele care s-au bucurat de aroganta asta.

Atunci cand micuta, Regina mea, a venit pe lume, am inceput si eu cautarile, disperarile, ca sa realizez ca de fapt eu aveam asa de putine alternative la toate dorintele mele pentru cea mica!

Ca si exemplu, prima alergatura a fost legata de patutul reginei si nu atat de patut in sine, cat de salteaua care trebuia sa fie nici moale nici tare, din materiale naturale daca se putea, sa fie aerisita, sa nu fie innabusitoare... sa fie locul cel mai confortabil de pe pamant – deh! Trageam nadejde sa-i placa asa mult incat sa doarma singurica la ea in patut, asa cum auzisem ca fac unii copii!! Bineinteles nu am putut gasi asa ceva si la un pret rezonabil.

Stiind din experienta proprie cat de greu sunt de gasit produsele „prietenoase” pentru copiii nostri, mi-am propus sa gasesc o cale prin care sa ofer produse de inalta calitate, accesibile ca si pret, pentru copii si adulti. Asa am inceput un business in domeniu, cautand produse naturale si ecologice, care asigura siguranta si sanatatea.

Pe langa a oferi produse, am decis sa facem pasul urmator, ca parinti si sa oferim si sfaturi sau informatii care stau la baza proceselor de fabricatie si functionare. Astfel, am devenit aproape fara sa vrem specialisti in a alege cele mai bune produse pentru copilul nostru si, speram, si pentru copiii vostri. 

Articole scrise de Ada Minca

  •  
  •  
Anca Barbulescu