Parinti

#psiholog pentru copii #Raluca Mosora #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Raluca Mosora, psiholog pentru copii

Universul copilului tau poate fi uneori dificil de explorat: oare ce se ascunde in spatele lacrimilor copilului, lipsei lui de atentie, protestelor prelungite sau al crizelor de furie? Cand simti ca iti este greu sa iti intelegi copilul, ai nevoie de cineva care sa te ajute.

 

Un psiholog pentru copii este un ghid in procesul de intelegere profunda a motivelor, emotiilor si dorintelor copilului tau. El te sprijina sa iti cunosti mai bine copilul si te ajuta sa depasesti obstacolele care apar intre voi.

Intr-un mod discret, el este cel care te ajuta sa construiesti o relatie sanatoasa si trainica cu copilul tau, astfel incat amandoi sa cresteti interior si sa va simtiti impliniti.

Sunt psiholog pentru copii specializat in psihologie clinica si psihoterapie si practic consilierea copilului de mai bine de 7 ani. Imi place psihologia stiintifica si imi place cand observ cum joaca mea cu copiii are un efect terapeutic.

Ma gasesti online pe blogul psihologpentrucopii.ro, dar si la cabinetul meu din Brasov.

 

Date de contact:
Raluca Mosora
psiholog pentru copii

E-mail: ralucamosora@gmail.com
Adresa cabinet: Strada Dealul Melcilor nr. 7, Brasov
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Raluca Mosora

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea