Parinti

#Anca Arau #expert acasa.ro #parenting #parinti

Expertul Acasa.ro, Anca Arau, blogger de parenting

Expertul Acasa.ro, Anca Arau, blogger de parenting

De profesie economist, dar de dorinta scriitor de jurnal personal scriu cu drag, perseverenta si conseventa despre tot ce cred ca merita mentionat, pe ancaarau.ro., subiectele blogului invartindu-se, mai ales in jurul vietii de familie si a cresterii copiilor cu respect, insuflandu-le valorile in care cred cu tarie si dupa care ma ghidez si ii ghidez si pe ei- corectitudine, cinste, respect pentru societate in ansamblul ei, echilibru.

Scriu pentru ca experientele si trairile noastre pot reprezenta raspunsurile cautate de altii.

Am 34 de ani, sunt casatorita de 7 ani cu un baiat, intre timp devenit barbat pe care il cunosc de 27 de ani, timp in care l-am vazut aproape zilnic, exceptand poate niste vacante de vara in clasele primare. Am fost colegi de clasa 12 ani, iubiti 8 ani si apoi de 7 ani sot si sotie.

Impreuna avem 2 baieti. Radu, 5 ani si Tudor, 1 an. Cea mai mare parte a vietii am trait-o in Medgidia, respectiv primii 19 ani, cand am hotarat ca e timpul sa dau micul meu oras natal pe capitala. Cu o pauza de 3 ani, cand am locuit in Olanda, Bucuresti este casa mea de 15 ani.

Articole scrise de Anca Arau

  •  
  •  
Anca Arau