Judiciar

#antreprenor social #Ana Loredana Neagu #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Ana Loredana Neagu

Expertul Acasa.ro, Ana Loredana Neagu

Sunt licentiata in Administratie Publica si Drept, in prezent doctorand in Economie si Afaceri Internationale. Am incercat in cei 25 de ani de viata sa dobandesc cunostinte din catmai multe domenii de activitate, pe care sa le pot lasa mostenire generatiilor ce ne succed.


Pornind la drum de la ideea ca progresul unei societati este dat de suma progreselor fiecarui individ, m-am alaturat unor diverse proiecte adresate comunitatii, pentru ca, in cele din urma, sa indraznesc sa fie eu insami initiatoare unuia.

Din anul 2012 imi desfasor activitatea profesionala in cadrul Serviciului Juridic al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar din mai 2013 coordonez activitatile desfasurate de Asociatiei „Ed Filii” in parteneriat cu diverse scoli din Municipiul Bucuresti.

In calitate de om al scolii, dar si de antreprenor social, cred cu tarie in ideea ca investitia in educatie este o investitie pentru viitor si am certitudinea faptului ca, parafrazandu-l pe Kant, ”numai prin educatie omul poate deveni om”, indiferent daca este vorba despre educatie formala, nonformala, juridica, economica sau de alta natura.

 

Date de contact:
E-mail:
ana.mazareanu@ase.ro; m_analoredana@yahoo.com

  •  
  •  
 Ana Loredana Neagu