Gradina

#consultanta gradini #plante de gradina #plante de interior #amenajare gradini

Expertul Acasa.ro, peisagist Cristina Stinghe: Tot ce trebuie sa stii despre consultanta pentru gradini

Serviciile de consultanta in gradinarit sunt un domeniu mai nou la noi in tara, insa incep sa capete din ce in ce mai mult teren. Tot mai multi posesori de gradini realizeaza ca pentru amenajarea spatiului verde si pentru intretinerea lui trebuie sa apeleze la sfatul unui specialist.

 

 

Serviciile de consultanta pentru gradini sau plante de interior acopera o arie destul de larga.  Astfel, cand ai probleme cu plantele tale din gradina sau cele de interior, cand nu se dezvolta corespunzator, sufera sau sunt atacate de daunatori sau boli, sfatul unui specialist este binevenit. Sau poate tocmai ce te-ai mutat in casa noua, cu gradina si ai dori sa cunosti speciile de plante existente si cum trebuie ele intretinute. Un specialist iti poate concepe un intreg plan anual si personalizat de ingrijire a noii tale gradini.

De asemenea, poti cere sfaturi despre cum sa schimbi sau sa imbunatatesti spatiul de care dispui, in concordanta cu necesitatile tale.


O firma de gradinarit cu experienta in amenajare si intretinere a gradinilor si a plantelor de interior iti va da sfaturi despre plantele pe care trebuie sa le alegi in functie de conditiile de mediu din gradina sau casa, tipuri de sol si luminozitate. Un specialist iti poate crea un proiect ce te ajuta sa vezi si sa intelegi mai usor cum va arata gradina ta, cum trebuie sa montezi un sistem de irigatii in functie de aranjamentele pe care le vei face.
 

Foarte importanta este intretinerea plantelor. Sunt multe cazuri cand acestea incep sa se deterioreze si nu stii de ce. Acesta este momentul in care trebuie sa intrebi pe cineva specializat despre ce se intampla in gradina sau cu plantele tale de interior. Specialistul te va ajuta la diagnosticarea diverselor probleme, de la boli si daunatori, pana la probleme de drenaj, ingrasaminte ce trebuiesc aplicate tunderi si pana la ghivecele care trebuie sa le alegi.

Desi in alte tari, acest serviciu functioneaza de foarte multi ani, in Romania este inca la inceput. Insa, fiecare dintre noi trebuie sa inteleaga ca, daca isi doreste o amenajare sau intretinere de calitate, nu mai putem face lucrurile dupa ureche si trebuie sa apelam la cineva cu experienta in acest domeniu.

 

Peisagist Cristina Stinghe
Tel: 0744.82.66.94
Web: amenajarigradinibucuresti.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Cristina Stinghe

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea