Gradina

#valentine's day #cadou valentine's day #ziua indragostitilor #cadou ziua indragostitilor #expert acasa.ro #flori valentine's day #flori ziua indragostitilor

Expertul Acasa.ro, Otilia Caloian: Ce tipuri de aranjamente si buchete de flori oferim de Sfantul Valentin

Pe 14 februarie, indragostitii din toata lumea serbeaza Valentine’s Day. Indragostitii isi ofera ciocolata, prajituri si mai ales flori. Florile cele mai cautate de Sf. Valentin sunt trandafirii, lalelele si orhideele.

 

Dar care sunt cele mai potrivite flori si aranjamente pentru Sf. Valentin?

Inimile din flori – sunt cele mai cautate in ziua de Sf. Valentin, in special cele din trandafiri rosii, care reprezinta pasiunea. Cine prefera ceva mai vesel sau mai ieftin, poate opta pentru o inima din crizanteme olandeze, din orhidee sau din garoafe rosii.

Buchet cu 101 trandafiri – daca doriti sa o cuceriti definitiv pe persoana iubita, oferiti-i un buchet cu 101 trandafiri. Puteti apela la o florarie online, care livreaza flori la domiciliu, iar curierul sa livreze florile astfel: mai intai, iubitei sau iubitului vostru ii va fi livrat un singur trandafir. Dupa cinci minute, destinatarul va primi noua trandafiri, iar dupa inca cinci minute va primi un buchet impresionant cu 91 de trandafiri. In total, 101 trandafiri. Nimeni nu va putea rezista in fata unei astfel de surprize! Puteti oferi trandafiri rosii, albi, pentru ca reprezinta dragoste pura, dar si roz pentru ca transmit fericire.

Ursuleti, pisicute si catelusi din flori – Una dintre cele mai haioase si dragalase idei de cadou de Sfantul Valentin este oferirea unui animalut din flori. Sunt unele florarii cu creatii deosebite, unde gasiti pisicute, catelusi, ursuleti sau orice alt animal simpatic creat din flori, care seamana aproape la perfectie cu cele de plus. Surpriza va fi maxima, iar astfel nu va mai trebui sa cumparati si cadou si flori.

Flori in cutie – poate ati remarcat in filmele americane, cum doamnele stilate primesc cutii cu duzine de trandafiri. Aceasta moda a sosit si la noi si puteti profita de ea. Persoana iubita va primi la serviciu sau acasa o cutie eleganta, si, dupa ce o va deschide, va ramane surprinsa ca inauntru se afla un cadou floral. In cutie pot fi puse lalele, frezii, orhidee, sau, bineinteles, trandafiri.

 

Otilia Caloian

Coordonator florarie online

Site: www.florifrumoase.ro

Email: comenzi@florifrumoase.ro

Telefon: 0740237968

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Otilia Caloian

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea